Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.01.2026, 22:28   #561
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.942
Дякував: 18.889
Дякували 33.334 раз(и) в 7.530 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
В їжаків і Савамури не має потрібного розміра - на Лонгзі стоять 4х8х3, в той час як японці ставлять 3х8х4.
Так це занаптоі дорослий розмір, воно точно для УЛ и Лайту? Бо мілкошар це 3х6х2.5. Саме такий розмір ставлять японці, принаймні, на серії Air. До речі, бува що мілкошар стоить в обоймі, це теж варіант
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.01.2026, 22:35   #562
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 401
Дякував: 17
Дякували 52 раз(и) в 32 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Fisherluck Щодо УЛ, Лайт, то тут важливо, як на мене, не стільки кераміка чі інший, скільки розмір підшипника, ще точніше - розмір кульок в підшипнику. Маю Т3 Air з 32й шпулею, там стоять зі стоку Koyo, дуже непогано працюють на нізах, я, правда, менш 3грамів не ловлю, а від 3 та вище цілком далеко та тихо . Яб шукав щось якісне, може Савамуру чі Катобі з "Іжака"
Зараз їде Daiwa 21 Gekkabijin з Японії,також замовив до неї відразу шпулю АМО. А от де замовляти ці підшипники,то поняття не маю
fisherluck зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 10.01.2026, 23:05   #563
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 582
Дякував: 580
Дякували 466 раз(и) в 244 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Донедавна був обмежений вудлищем в плані тесту,то в основному ловив на 3г. Не так давно придбав Kuying Teton до 3г,з ним планую спробувати 0.5-1г.
На рахунок 1г на стандартних шпулях-вони то його кинуть,але під ноги. Як мінімум КК23 від 3г тільки починає адекватно кидати,а в ідеалі мабуть від 4-5. По крайній мірі в моїх руках. При цьому воблери летять доволі посередньо,пробував різні настройки-що 3,що 5г летить приблизно однаково,при спробі опуститись ще нижче в настройках-починаються перебіжки.
Впевнений що це через спінінг!Куюнгів не було,мене китаємульти так вибісили,що на палки не старчило нервів...бажано швидкий бланк фаст-екстрафаст довжиною 5.8-6.6 фіт Плюс Фтб любить щоб вкладались в закид,оці всі плавні замахи для лінійки і штиля))),якщо Фтб не зайшла,краще Дайва з 28-30мм шпулями або 12 Альдебаран Бфс з центробігами,з мілкими шпулями звісно,такі гальма більш дружелюбні на 1г і меньше,особо зпочатку.
На фото Гекка в стоку(яка до вас їде) зі шнуром 0.6,спін м'який але швидкий довжиною 5.8 ,воблер 0.8г
Долучені зображення
Тип файлу: png 20220515_083956.png (3,00 МБ, 13 переглядів)
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
fisherluck (10.01.2026)
Старий 10.01.2026, 23:13   #564
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.493
Дякував: 282
Дякували 3.124 раз(и) в 980 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис

Ну як я і думав,ви просто теоретик повторюючий китайські лозунги про їхні недо-вироби і суворий ділетант в мультах та їх гальмових системах... я ще такого бреда не чув,а ви це з радістю наминаєте
Напомню вам,в мене була перша Лонгзі зі всіма цими обіцянками по кастомізації ,легкому старту і навіть щось там при падінні на воду підключити можна було(у вологих мріях таких дилетантів як ви),а по факту виявилось що там проста лінійка стоїть!Тому вам і так комфортні ці псевдо-дс.
І як вам поміг "режим компенсації старту під надлегкі приманки"? Які саме надлегкі ваги ви кидали?
Не буду більше гаяти часу на вас,ловіть як хочете і чим завгодно. Але мульт явно не ваше! От фідер друге діло,поплавок з черв'яками...
Найкращого вам!
Здається - у вас просто руки не з того місця ростуть, судячи з ваших тотальних і понурих катастроф. А з авто вже все, чи ще будете борсатися?
З вами розмовляти - як з голубом в шахи грати. Все одно в певний момент поваляє фігури, насере на дошку і полетить курликати шо він переміг
Та й бути татом з анекдоту про " тато, а де море" мені теж нецікаво.
Тож - найдіть собі якісь вільні вуха, і випорожнюйтесь туди в своїх стражданнях і публічній самореалізації
Маю надію, ви до мене більше не будете звертатися
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Zander (Вчора), zbb (Вчора)
Старий 10.01.2026, 23:16   #565
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.922
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.467 раз(и) в 629 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Так це занаптоі дорослий розмір, воно точно для УЛ и Лайту? Бо мілкошар це 3х6х2.5. Саме такий розмір ставлять японці, принаймні, на серії Air. До речі, бува що мілкошар стоить в обоймі, це теж варіант
Точнісінько.
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Andron (Вчора)
Старий 10.01.2026, 23:37   #566
fisherluck

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Впевнений що це через спінінг!Куюнгів не було,мене китаємульти так вибісили,що на палки не старчило нервів...бажано швидкий бланк фаст-екстрафаст довжиною 5.8-6.6 фіт Плюс Фтб любить щоб вкладались в закид,оці всі плавні замахи для лінійки і штиля))),якщо Фтб не зайшла,краще Дайва з 28-30мм шпулями або 12 Альдебаран Бфс з центробігами,з мілкими шпулями звісно,такі гальма більш дружелюбні на 1г і меньше,особо зпочатку.
На фото Гекка в стоку(яка до вас їде) зі шнуром 0.6,спін м'який але швидкий довжиною 5.8 ,воблер 0.8г
Так справа в тому,що джиг тієї ж ваги летить на порядок краще,навіть порівняно з ратліном,який теж доволі летюча приманка.

До речі може порадите щось по вудлищам до 3-5г максимум? Наскільки розумію це дуже нішева тема,і вибір геть ніякий. В такому тесті знайшов тільки кастингові вудлища Crlear blue Crystar,тільки от ціни там 500+usd. І наскільки розумію це тюнінгований Graphiteleader.
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 00:40   #567
Vasylii

Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Так справа в тому,що джиг тієї ж ваги летить на порядок краще,навіть порівняно з ратліном,який теж доволі летюча приманка.

До речі може порадите щось по вудлищам до 3-5г максимум? Наскільки розумію це дуже нішева тема,і вибір геть ніякий. В такому тесті знайшов тільки кастингові вудлища Crlear blue Crystar,тільки от ціни там 500+usd. І наскільки розумію це тюнінгований Graphiteleader.
Був такий,а саме Crlear blue Crystar 56,ну він чистий рокфіш з крепким комлем і кивочком))),не дуже для закиду, хоча ловити прикольно,м'який солід показує найменьші дотики до приманки.
Дійсно,ця ніша дуже специфічна і готові вудлища нечасто зустрінеш. З того що в мене було,можу порадити XESTA BLACK STAR SOLID 2nd generation B53-S Bait Lancer , коротиш з міцним комлем та гнучким швидким хлистом з хардсолід,чуйка бомбезна,може легко боротися з рибами до 2 кіл(більші не попались на неї). Мукай що на фото теж класний,м'який по всьому бланку,але швидкий у динаміці і чуткий як Мукаї старі японці,правда найти його тяжко... ну і на чому я зараз зупинився,це Megabass DESTROYER P5 (JDM) F0st-66X Siglett одночасник 6.6 фіт екстрафаст в динаміці але слоу в статіці,закид,проводки любих приманок,виважування,все на самому високому рівні!
Якщо переробка не лякає,то можу порадити Набурайя 602 в спіннінгу,шикарний бланк,крепкий комель і живий м'який хлист зі вклейкою,кидає мормишки та коливалки від 0.3г... і взагалі,арейні палки можна спокійно переробляти в кастинг.
Старий Вчора, 00:43   #568
Vasylii

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Здається - у вас просто руки не з того місця ростуть, судячи з ваших тотальних і понурих катастроф. А з авто вже все, чи ще будете борсатися?
З вами розмовляти - як з голубом в шахи грати. Все одно в певний момент поваляє фігури, насере на дошку і полетить курликати шо він переміг
Та й бути татом з анекдоту про " тато, а де море" мені теж нецікаво.
Тож - найдіть собі якісь вільні вуха, і випорожнюйтесь туди в своїх стражданнях і публічній самореалізації
Маю надію, ви до мене більше не будете звертатися
От і ви про мене забудьте! Читайте далі рекламу китайців та радійте як то дурненьке
Старий Вчора, 14:06   #569
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.922
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.467 раз(и) в 629 повідомленнях
Цитата:
Гібриди набагато тихіші. А з фул-керамікою в мене досвіду не було - хлопці казали шо шумна, але я не очікував шо на стільки...
Влаштував на подвір'ї покидушки з метою перевірити шум шарів. Скажу так, шумлять вони якщо крутити катухен в приміщенні, на дворі під спів птахів та шум генераторів звук не напрягає абсолютно.

ПиСи
Якось незвично з мульта кидати 2.5гр + приманка.... прикольно....
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
zbb (Вчора)
Старий Нині, 00:32   #570
fisherluck

Цитата:
Влаштував на подвір'ї покидушки з метою перевірити шум шарів. Скажу так, шумлять вони якщо крутити катухен в приміщенні, на дворі під спів птахів та шум генераторів звук не напрягає абсолютно.

ПиСи
Якось незвично з мульта кидати 2.5гр + приманка.... прикольно....
Мені щось шари не хочуть відправляти вже тиждень,через три дні алі автоматично поверне кошти,якщо не відравлять. Я дивлюсь,що ці підшипники подорожчали майже вдвічі за остінній тиждень,може тому і не відправляють.
До речі чи можна ссилку на магазин,де ви купували?
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:22.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua