Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Вчора, 18:34   #541
Tegeran

Звідки Ви: Г. Павлоград
Дописи: 1.127
Дякував: 1.383
Дякували 1.742 раз(и) в 574 повідомленнях
Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
У вас словесно-емоційний понос....
Tegeran зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 19:06   #542
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.942
Дякував: 18.889
Дякували 33.333 раз(и) в 7.530 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
На зло всім ненависникам китайстких мультів поставив на Лонгзі фул-керамік. Сказати що задоволений результатом не можу - шумні шо капець. Добавив каплю мастила - допомогло як мертовому припарка. Але то все в кімнаті крутив. Завтра вийду в дворі зроблю пару/тройку закидів - думаю нові шари дадуть змогу опуститись по вазі приманки, а не збільшать дальність....
Так а до чого тут кітайські мульи та їх ненавістники? Кераміка на любому мульті, тобто шпулі буде шумить На любітеля, як і писк ДС
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 19:29   #543
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.922
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.466 раз(и) в 628 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Так а до чого тут кітайські мульи та їх ненавістники?
Та так, підкинути говно на вентилятор.

Писк ДС прямо музика в порівнянні з шумом кераміки.
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
zbb (Вчора)
Старий Вчора, 20:01   #544
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 399
Дякував: 17
Дякували 52 раз(и) в 32 повідомленнях
@klm "Той же DMK Air ( якщо не треба метал корпус ) - взагалі ідеал ціна-гроші"
Ага,ага,знаємо. То забирайте мій Air Creek,віддам за 2 тисячі-шара,це якраз ціна шпулі,і до речі мілкої,вони її окремо чомусь не продають. Класна ж котушка
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 20:08   #545
Alexandr_Korobchuk

Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Ага,ага,знаємо. То забирайте мій Air Creek,віддам за 2 тисячі-шара,це якраз ціна шпулі,і до речі мілкої,вони її окремо чомусь не продають. Класна ж котушка
За тисячу заберу,серйозно
Старий Вчора, 20:10   #546
fisherluck

Цитата:
Та так, підкинути говно на вентилятор.

Писк ДС прямо музика в порівнянні з шумом кераміки.
Я на бфс почав ловити тільки у цьому сезоні,але наскільки розумію для ваг менше 5г тюнінгована шпуля та керамічні підшипники-це обов"язково. Звук у кераміки,як на мене-дуже неприємний. Також помітив,що воблери,навіть лайтові ратліни,летять доволі погано,по крайній мірі на шіманівській фтб.
По цим двом причинам і вирішив спробувати китайські DC. На жаль заявлена "ціна-якість" того виробу,що мені прислали мене м"яко кажучи не влаштовує
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 20:29   #547
fisherluck

Цитата:
На зло всім ненависникам китайстких мультів поставив на Лонгзі фул-керамік. Сказати що задоволений результатом не можу - шумні шо капець. Добавив каплю мастила - допомогло як мертовому припарка. Але то все в кімнаті крутив. Завтра вийду в дворі зроблю пару/тройку закидів - думаю нові шари дадуть змогу опуститись по вазі приманки, а не збільшать дальність....
Так у відсутності мастила і є вся суть,любе мастило уповільнює хід підшипника.
Старий Вчора, 20:29   #548
Alexandr_Korobchuk

Гібриди набагато тихіші. А з фул-керамікою в мене досвіду не було - хлопці казали шо шумна, але я не очікував шо на стільки.

Щодо катухи, з досвіду, нові якісні мастила мають допомогти. Принаймні, всі мої знайомі, при придбанні китайозів давали мені їх на обслуговування - майже всі були сухі або змащенні якимось лайном. Після ТО працювали дуже приємно. Але жодного разу не було відвертого лайна (я про катушки)
Старий Вчора, 20:45   #549
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.493
Дякував: 282
Дякували 3.124 раз(и) в 980 повідомленнях
Цитата:
Без сарказму, справді. Я здивований ( якщо про дійсно Creek ). Ну, добре,може я чогось не розумію, але ж купа людей ловить, ну я там не УЛ аматор , ну так на тому ж ютюбі купа відео, просто користувачів. Чому у вас так ?
От х.з... Перше, що приходить в голову - намагаєтесь осьовиком піджимати, а ДіСі цього абсолютно не любить. А з іншого боку - ви ж не перший день з мультами, навряд чи таке робили б...
Правда - дивно.
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 20:45   #550
fisherluck

Цитата:
Гібриди набагато тихіші. А з фул-керамікою в мене досвіду не було - хлопці казали шо шумна, але я не очікував шо на стільки.

Щодо катухи, з досвіду, нові якісні мастила мають допомогти. Принаймні, всі мої знайомі, при придбанні китайозів давали мені їх на обслуговування - майже всі були сухі або змащенні якимось лайном. Після ТО працювали дуже приємно. Але жодного разу не було відвертого лайна (я про катушки)
Я так розумію з АМО шпулями йдуть гібридні підшипники,боюсь представити як будуть звучати повністю керамічні,бо я теж замовив для лонгзі. Правда вже тиждень не можуть відправити,не факт що відправлять взагалі.
На мене й так дивляться круглими очима,коли побачать,а потім ще й почують котушку
Старий Вчора, 20:47   #551
fisherluck

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Без сарказму, справді. Я здивований ( якщо про дійсно Creek ). Ну, добре,може я чогось не розумію, але ж купа людей ловить, ну я там не УЛ аматор , ну так на тому ж ютюбі купа відео, просто користувачів. Чому у вас так ?
От х.з... Перше, що приходить в голову - намагаєтесь осьовиком піджимати, а ДіСі цього абсолютно не любить. А з іншого боку - ви ж не перший день з мультами, навряд чи таке робили б...
Правда - дивно.
Я на неї навіть шнур не мотав,тут не про гальма мова,а про збірку й виготовлення. Працює як трактор,шумно й з шаленою вібрацією.
Старий Вчора, 20:50   #552
fisherluck

Цитата:
По ідеї якраз дальність має бути кращою,ось відео з тестовим порівнянням кремічних,гібридів і звичайних підшипників. Чесно,цікаво буде й самому затестити
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Старий Вчора, 20:55   #553
Alexandr_Korobchuk

Цитата:
Я так розумію з АМО шпулями йдуть гібридні підшипники,боюсь представити як будуть звучати повністю керамічні,бо я теж замовив для лонгзі. Правда вже тиждень не можуть відправити,не факт що відправлять взагалі.
На мене й так дивляться круглими очима,коли побачать,а потім ще й почують котушку
Купивши шпулю АМО, після перших покидушок, підшипник викинув геть - лайно було страше. Поставив гібрид від їжаків - норм польот.

Може, варто відмовитись від того замовлення, і купити гібриди, хоть і китайські... Хоча на Лонгзі рідні шари гарної якості...

Цитата:
.... Працює як трактор,шумно й з шаленою вібрацією.
Відправляй на ТО комусь з майстрів - тут або все буде гуд, або банально не повезло в окремим екземпляром
zbb (Вчора)
Старий Вчора, 21:02   #554
Alexandr_Korobchuk

Цитата:
По ідеї якраз дальність має бути кращою,ось відео з тестовим порівнянням кремічних,гібридів і звичайних підшипників. Чесно,цікаво буде й самому затестити
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Гібриди/кераміка дає легший старт на всякій дрібноті.
З досвіду, на вагах 10гр + приманка переваги у гібридів тільки в тому шо мязюкати їх не потрібно, там перейшов на їжаковську нержавійку, тихі шо капець). Маю великий сумнів, що на реальній рибалці ви будете гнатись за дальністю: точність, комформ - так, дальність - ну така собі історія...

Востаннє редагував Alexandr_Korobchuk: Вчора о 21:08.
Старий Вчора, 21:09   #555
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.493
Дякував: 282
Дякували 3.124 раз(и) в 980 повідомленнях
Цитата:
Я на неї навіть шнур не мотав,тут не про гальма мова,а про збірку й виготовлення. Працює як трактор,шумно й з шаленою вібрацією.
Здаюсь. У мене їх десь, мабуть, 5 різних DS DMK через руки пройшло, одномодовій і гіроскопу про ще й досталося, включаючи витягування корчів.
Ніяких претензій.
Та й тут , на Доміку, вже ж не одна котушка ...
Здаюсь.
Х. З. як таке може бути
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 21:14   #556
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.942
Дякував: 18.889
Дякували 33.333 раз(и) в 7.530 повідомленнях
Fisherluck Щодо УЛ, Лайт, то тут важливо, як на мене, не стільки кераміка чі інший, скільки розмір підшипника, ще точніше - розмір кульок в підшипнику. Маю Т3 Air з 32й шпулею, там стоять зі стоку Koyo, дуже непогано працюють на нізах, я, правда, менш 3грамів не ловлю, а від 3 та вище цілком далеко та тихо . Яб шукав щось якісне, може Савамуру чі Катобі з "Іжака"
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 21:21   #557
Alexandr_Korobchuk

В їжаків і Савамури не має потрібного розміра - на Лонгзі стоять 4х8х3, в той час як японці ставлять 3х8х4.
Старий Вчора, 21:31   #558
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 582
Дякував: 580
Дякували 466 раз(и) в 244 повідомленнях
Цитата:
Я на бфс почав ловити тільки у цьому сезоні,але наскільки розумію для ваг менше 5г тюнінгована шпуля та керамічні підшипники-це обов"язково. Звук у кераміки,як на мене-дуже неприємний. Також помітив,що воблери,навіть лайтові ратліни,летять доволі погано,по крайній мірі на шіманівській фтб.
По цим двом причинам і вирішив спробувати китайські DC. На жаль заявлена "ціна-якість" того виробу,що мені прислали мене м"яко кажучи не влаштовує
Не зовсім так,менше 5г до скількох? Деякі мульти зараз з коробки кидають від 1г,23 СС Аір та 25 Гекка,той же 22 Альдебаран та 23 Конквест...з фтб треба призвичаїтись закидати,також важливо підібрати спінінг по тесту і строю. Ну а з мілкою легкою шпулею практично любий мульт можна зробити Бфс.По кераміці та гібрідам,вони краще за звичну сталь,але дуже кричать))),добрим вибором буде мілкошар сталевий або від IXA подвійний,або від Їжаків Бфс Аір,дають найлегший старт і тихі.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 22:01   #559
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 582
Дякував: 580
Дякували 466 раз(и) в 244 повідомленнях
Цитата:
Кастомізація гальмівної кривої , під своє вудлище, свою техніку закиду виставив, і вуаля. В деяких випадках вони дають готовий пресет "під швидкий закид". Про режим компенсації старту під надлегкі приманки я взагалі мовчу, це начебто очевидний момент, але реалізували це поки китайці.

Ну як я і думав,ви просто теоретик повторюючий китайські лозунги про їхні недо-вироби і суворий ділетант в мультах та їх гальмових системах... я ще такого бреда не чув,а ви це з радістю наминаєте
Напомню вам,в мене була перша Лонгзі зі всіма цими обіцянками по кастомізації ,легкому старту і навіть щось там при падінні на воду підключити можна було(у вологих мріях таких дилетантів як ви),а по факту виявилось що там проста лінійка стоїть!Тому вам і так комфортні ці псевдо-дс.
І як вам поміг "режим компенсації старту під надлегкі приманки"? Які саме надлегкі ваги ви кидали?
Не буду більше гаяти часу на вас,ловіть як хочете і чим завгодно. Але мульт явно не ваше! От фідер друге діло,поплавок з черв'яками...
Найкращого вам!
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 22:25   #560
fisherluck

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Не зовсім так,менше 5г до скількох? Деякі мульти зараз з коробки кидають від 1г,23 СС Аір та 25 Гекка,той же 22 Альдебаран та 23 Конквест...з фтб треба призвичаїтись закидати,також важливо підібрати спінінг по тесту і строю. Ну а з мілкою легкою шпулею практично любий мульт можна зробити Бфс.По кераміці та гібрідам,вони краще за звичну сталь,але дуже кричать))),добрим вибором буде мілкошар сталевий або від IXA подвійний,або від Їжаків Бфс Аір,дають найлегший старт і тихі.
Донедавна був обмежений вудлищем в плані тесту,то в основному ловив на 3г. Не так давно придбав Kuying Teton до 3г,з ним планую спробувати 0.5-1г.
На рахунок 1г на стандартних шпулях-вони то його кинуть,але під ноги. Як мінімум КК23 від 3г тільки починає адекватно кидати,а в ідеалі мабуть від 4-5. По крайній мірі в моїх руках. При цьому воблери летять доволі посередньо,пробував різні настройки-що 3,що 5г летить приблизно однаково,при спробі опуститись ще нижче в настройках-починаються перебіжки.
Vasylii (Вчора)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:34.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua