|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#521 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 390
Дякував: 16
Дякували 49 раз(и) в 29 повідомленнях
|
Цитата:
А за вудлища теж було цікаво спробувати,до чого китайці дійшли,то й взяв за недорого на пробу. Висновок можу зробити один-матеріали матеріалами,але ними ще треба вміти користуватись. А от Kuying Teton реально класний,в такому тесті япошки починаються десь від баксів 400-500,може вони й трохи дзвінкіші будуть,але така різниця в ціні того не варта. По воблерам теж китайці молодці,дають жару японцям. У мене десятки алішних китайців,і деякі бренди в плані якості японцям не уступають,іноді навіть і кращі. Особливо подобаються бренди,що не просто копіюють,а роблять щось своє,наприклад Kingdom,в них багато головнево-форелевої теми. |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (Вчора)
|
|
|
#522 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 576
Дякував: 576
Дякували 464 раз(и) в 242 повідомленнях
|
Цитата:
Про ДС я то говорю точно зі свого досвіду,Кардіф50-Сонквест200(09 року)-Калаіс200-Скорпіон(2017),Альдебаран(25)... а от ваші ствердження "так само" і "не гірше"))) все одно що "кидає за горізонт",тобто на рівні застольних історій))),як на мене,ви і не побачите різниці в гальмах,якщо так говорите. Або розверніть,які ваги-приманки на яку дальність,палка-носій??? Які налаштування в Антарес ДС(або інша) і китайці які так само кидають? За "продумані лінійки" взагалі можете школярам розповідати,вони ще будуть слухати))) В мене були(є) китайці по 200+,купив з інтересу що воно таке,і тепер нікому не раджу,але ви не зважайте уваги,купуйте хлам далі!))),а приклад про 8 долларів тільки для сміху,може дойде що котушка не може стільки стоіти! Білоруси з інтересом своїм ще ті балаболи! При чому тут 70-ті? Може рибалку стародавнього Єгипту ще приплести? |
|
|
|
|
Andron (Вчора)
|
|
|
#524 |
|
|
Який там срач? Гілка перетворилась в фантастичне оповідання про китайців які вже на рівень Антареса вийшли
![]() ![]() ![]() Зараз відео схоже скинуть))) де хароша китайська вещщ за 300/500 так само кидає))) [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував Vasylii: Вчора о 12:07. |
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.489
Дякував: 282
Дякували 3.119 раз(и) в 977 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
| 3 користувачів подякували |
|
|
#526 | |
|
|
Цитата:
З "школярам розкажіть " і " стародавнього Египту приплести".? Ноль конкретики і провокаційні епітети. Схоже, що ваша компетентність в в мультах десь така сама, як в " китайських авто нема в америці". Далі - нецікаво... |
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Звідки Ви: Вишгород
Дописи: 85
Дякував: 459
Дякували 140 раз(и) в 13 повідомленнях
|
Панове, навіщо переходити на особистості? Кожен сам вибирає на що йому ловити і що йому купувати.
Особисто я не розумію, навіщо мені купувати суперсучасних китайців, якщо в мене є якісні японці, які мене повністю влаштовують і працюють вірою і правдою. Якщо спробувати щось нове, то це не про риболовлю, це про колекціонування, яким часто люди займаються коли не мають можливості рибалити, а інколи і не вміють рибалити і думають, що нові снасті вирішать цю проблему. Звісно, якщо людина тільки починає свій шлях в риболовлі, то він вибирає снасті на свій смак і під свій бюджет і це є абсолютно нормальним. Але розповіді про китайців, які вже обійшли по якості японців, викликають посмішку. Але кожному своє |
|
|
|
|
|
#528 | |
|
|
Цитата:
Я не зрозумів,так докази що у вас китайці на рівні Антареса кидають будуть чи ні? Тільки не зливайтесь,будь ласка! |
|
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.939
Дякував: 18.882
Дякували 33.331 раз(и) в 7.529 повідомленнях
|
Цитата:
. Згоден з ходом думок і вже писав з цього приводу. Трохи відвернуло від цієї гілки, тому не заходив деякий час, але, бачу, що на деякі питання колегі вже відповіли. Від себе - нажаль, багато з нас не мають можливості купувати собі кожен рік чі два ні то, що авто, а і прості рибацьки цяцьки. Сам колись економив на всьому, щоб з зарплати купити якісь воблер, не кажучи за щось більш коштовне. Але і задоволення від покупки були дуже яскравими.Звісно, якщо не можешь собі дозволити кожен рік міняти авто і котушки, то хочется купити щось дійсно класне, хай не нове, та отримувати від цього кайф, тай ще не один рік.. Як для такого, вже старого пердуна- пенсіонера , скуповивати та гратися з якимось новими кіт іграшками, маючі дійсно класні снасті, це, мабуть, м'яко кажучи, не дуже розумно . У мене є клієнти, котрі вже багато років приносять на ТО одну і ту котушку, наприклад, якісь Твін 98го року, але зі словами "зроби мою улюбленницю як требо". Взагалі, у багатьох рибацюг їх снасть - це їх приємні спогади, це частина рибальського життя . Ну як жеж від цього відмовитися заради якіхось кітайських понтов? ![]() Хай, хто як хоче, я - пас Але це все лірика . Що хотів ще додати. Коли кожен день ковиряешься з котушками, а саме все це пропускаєшь через свої руки та очи, з часом, маєшь доволі чітке враження того, що саме у тебе в руках. Наприклад, берешь, скажемо, кришку ротора від того ж твіна чі сертейта - це деталь із якісного пластику, на котру нанесено гальванічне покриття мідью, зверху той самой гальваникой нанесено хром, потім все це відполіровано та покрито лаком. У кітайців ця деталь, як правило, це звичайний дешевий пластик покрашенний зверху блискучей фарбой, яку можна здерти нігтем або воно само облізе через рік. І такє дуже часто - гвінти, застібки, шайбы, шестерні і так далі. Це один момент. Є і ще, стосовно обслуговування кіт виробів. Хто в темі, той знає, що затоошить кітайця це той ще гемор. Мені, наприклад, набагато простіше зробити якусь Стеллу чі Екзіста, чім ціріною чі ще якісь "суньxуйвчай". Часто такє враження, що котушку допиливають вже на етапі збірки. Часто приходиться при ТО шось і самому допілювати та покращувати щоб воно працювало як умога краще. Тому, коли я бачу фото якогось новомодного кітайця, такого яскравого та привабливого та й ще з купою технічних ноу-хау, то у мене відразу з'являються перед очима о ці всі пофарбовані кришки, одноразові застібки, косячні гвінти, люфтящіє штоки кнобів після сезону ловлі, конструкції вузлів котрі неможливо зібрати другий раз та інших нюансів... Згоден, мабуть, цікаво подивитися, спробувати, але щоб оцім рибалити, висновок однозначний - НЕНХ Хоча, на своєї думці не наполягаю
|
|
|
|
|
Vasylii (Вчора)
|
|
|
#530 | |
|
|
Цитата:
Це людина, шо понакидувала сюди загальних фраз, без жодної конкретики, не змогла хоч щось конкретно аргументувати, суцільна демагогія і якання. Ви проігнорували запит, чи своїм досвідом ви користувалися, ви проігнорували, коли вас піймали на смішній розпальцовці про автомобілі . Тобто ви смішно не злилися а обіс***лися. І тепер, хочете щоб для рятунку вашого " іміджу" хтось ( я, наприклад ) робив з вами публічний герць? Що дати вам знову змогу заливати чатик зливою безмістовних слів, по о суті - спама? ![]() Тут люди щось пишуть, якісь звіти, досвід, тощо, щодо китайськіх мультів ( поганих чи не поганих ). Це цікаво, і загалом не викликає полеміки. Від вас - 0, я ж перебрав сторінки. Суцільне зверхнє "якання", демагогія і не підтверджені вкиди. Якісь дитячі потуги на " форумного альфа- самця експерта" ![]() Тобто - не вам щось будуть доказувати, а ви аргументуєте оту всю дурню, шо ви апломбно понаписували. Включаючи про авто ![]() А я поки набрав поп- корна. ( Не зможете - взагалі не цікаві, я таких пташок- говорунів на понтах вже дуже багато бачив ). ПиСи: Якщо вам не подобається мій тон - ну так ви самі потужно наривалися. Не дивлячись на попередження |
|
|
|
|
|
|
#531 | |
|
|
Цитата:
Про авто,я їх тут просто не бачу ні на дорогах,ні ділершипів...може в штатах і є,там не буваю... Пс.Я вас нічим не ображав,а ви от починаєте...я розумію,що перехід на особистості починається коли нема що сказати по темі,але я вас за язика не тягнув,це ж ваші слова що китайці не гірше Антареса у вас кидають. Так доведіть це. Я впевнений,що всім буде цікаво це побачити або почути,може і закинуть ті нікчемні шимани та рвануть усі на алі!))) |
|
|
|
|
Andron (Вчора)
|
|
|
#532 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
думки можуть бути різними, але я гадаю що це не повязано з безпекою руху )))Можливо тому що за ціною Рено Мегана хуйвейбіни пропонують справжній єлектричний зореліт, з напою та алькантарою в базі та електронним маструбатором як опцію. Це звісно не точно, це лише здогадки... |
|
|
|
|
dddnew (Нині)
|
|
|
#533 | |
|
|
Цитата:
От такі причини того що тут немає китайців.Але чогось Тойота-Хонда-Ніссан тут представлені ,ще й в люксових версіях(Лексус-Акура-Інфініті),італійці з Мазератті-Ламборджині та Фіат ,англійці з Ровер та Міні, Порше та БМВ,шведи є...немає ні французів,ні румунської Дачії))) |
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
|
Цитата:
Також ситуація один в один і з китайськими плм.
|
|
|
|
|
|
|
#536 | |
|
|
[QUOTE=dddnew;2158294]Покажіть де такі розповіді, будь ласка?
/QUOTE] Цитата:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|