Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Вчора, 00:55   #521
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 390
Дякував: 16
Дякували 49 раз(и) в 29 повідомленнях
Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Можна я ніяк не буду коментувати настількі ємоційно- безапеляційні твердження?
( От тількі нащо ви себе так мучаєте тими китайськими мультами, та й взагалі китайськими виробами. Це не питання, відповідати не треба.. Це співчуття... )
Чому мучаю? Мені просто було цікаво,як те DC покаже себе в бфс,грамів до 5. Подивився кілька оглядів,замовив той дмк,прислали мотлох,навіть не знаю що з ним робити,бо ловити я на таке не буду.
А за вудлища теж було цікаво спробувати,до чого китайці дійшли,то й взяв за недорого на пробу. Висновок можу зробити один-матеріали матеріалами,але ними ще треба вміти користуватись.
А от Kuying Teton реально класний,в такому тесті япошки починаються десь від баксів 400-500,може вони й трохи дзвінкіші будуть,але така різниця в ціні того не варта.
По воблерам теж китайці молодці,дають жару японцям. У мене десятки алішних китайців,і деякі бренди в плані якості японцям не уступають,іноді навіть і кращі. Особливо подобаються бренди,що не просто копіюють,а роблять щось своє,наприклад Kingdom,в них багато головнево-форелевої теми.
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 01:31   #522
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 576
Дякував: 576
Дякували 464 раз(и) в 242 повідомленнях
Цитата:
Ну, нащо котушки по 10 років - не дуже зрозуміло. Якось так. Останні два роки розпродавав " колекцію", без жалю пішли по руках Антарес, частина ДС, Дайви. І з старих запасів залишився SS SV з потюненою шпулею і останній Метан ДС. Може ще щось..
Воно ж набридає просто з часом, а музейна некрофілія.. а чи треба?
Мене в певний час колекції просто стали дратувати, що паличок, що мультів. Що приманок.
Про китайські ДС - щось ви цікаве пишете , просто таки особливо в терміні " повинно". З ДС Шиманівських я , мабуть , тількі останнім Ексенсом не ловив ( весною прокидаю ), так що можу порівнювати що з чим. Стверджую - якщо ми про роботу ДС на китайцях, то - у бюджетказ вона просто працює, у просунутих ( типова Про Гіроскоп ) - працює краще ( або 100% не гірше ніж на топових Антаресах і Ексенсах ), а кастомізація гальмівних характеристик - то взагалі доки не про Шимано.
А ви точно свій досвід транслюєте?

Писи: щодо фтб - це років 6-5 тому, на хвилі копіювання воно таке робилось. З тих часів, принаймі Хайбо, ДМК, ще хтось ( треба дивитися ) - просто пішли на розробку своїх динамічних систем гальмівних, і вони класно працюють. Не кажучи вже про ДС.
Продумані лінійки - я раніше думав, що єдина реально чудова лінійка була тількі на АБУ ЛТЗ ( ну там то зрозуміло , Катсукі Імає робив ) , а у китайців зараз є не гірше , та ж Hasida Knight Elite - круто зроблено.

Ну і - порівнювати 8 ( або 20 ) доларові котушки з 300/500 доларовими, це канешна ого-го
Тут треба розуміти дуже просту річ - у китайців нема чудес, вам продадуть те що ви хочете, на ваші гроші.
Платіть гроші, получите вещщ Хороші гроші - харошу вещщ
( Нажаль, "чорний форум" закрився, а то б дав посилання на одного чувака. Правда - білорус. Просто він працював як спеціаліст по контракту на заводі в Китаю. Мехобробка. Так однією з продукцій цього заводу ( китайського ) були лінії нахлистових котушок, які ми знаємо по важким цінам і гучним назвам ).
Ну таке

Ну і нарешті - все тече, все міняється. В 70 рокі (ще епоха каталогів Внешпосилторга, "Берьозкі") Дайва як така була десь там далеко не в першому ешелоні,Абу, Корморан, Шекспір, Мітчел , ДАМ здається , ще багато чого - ото да, багато.
Хоча свою першу дайву я купив десь у 82 році (44 роки тому ) SS-20 , воно тоді десь гучніше ставало, але все ж ще Дайва ( і шимано ) не були в зірках абсолютних
Потім зірками стали.
Так і далі буде - хтось щось буде робити , зірки мінятися , сьогодні ці - завтра інші.
Як завжди.
" Не звикай до речей" як каже мій товарищ.

ПиПиСи - от не знаю, в якій Америці китайських авто нема, а от чомусь Polestar массово саме
з Копарта везуть. Треба, до речі, подивитися, яких ще китайців та" нема" в Штатах
Ну,якщо вам набридли котушки які працюють десятиріччями , ваше право їх продати та зайнятись скупівлею мотлоха з китаю))) ,тут діло особистого смаку!
Про ДС я то говорю точно зі свого досвіду,Кардіф50-Сонквест200(09 року)-Калаіс200-Скорпіон(2017),Альдебаран(25)... а от ваші ствердження "так само" і "не гірше"))) все одно що "кидає за горізонт",тобто на рівні застольних історій))),як на мене,ви і не побачите різниці в гальмах,якщо так говорите. Або розверніть,які ваги-приманки на яку дальність,палка-носій??? Які налаштування в Антарес ДС(або інша) і китайці які так само кидають?
За "продумані лінійки" взагалі можете школярам розповідати,вони ще будуть слухати)))
В мене були(є) китайці по 200+,купив з інтересу що воно таке,і тепер нікому не раджу,але ви не зважайте уваги,купуйте хлам далі!))),а приклад про 8 долларів тільки для сміху,може дойде що котушка не може стільки стоіти!
Білоруси з інтересом своїм ще ті балаболи!
При чому тут 70-ті? Може рибалку стародавнього Єгипту ще приплести?
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Andron (Вчора)
Старий Вчора, 09:43   #523
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.913
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.463 раз(и) в 625 повідомленнях
Букв багато - толку нуль.

Чомусь від експертів не почув жодної моделі катушки, одні якісь загальні фрази.

ПиСи
Перетворили гілку в срач
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
dddnew (Нині), Smolik (Вчора)
Старий Вчора, 11:01   #524
Vasylii

Який там срач? Гілка перетворилась в фантастичне оповідання про китайців які вже на рівень Антареса вийшли
Зараз відео схоже скинуть))) де хароша китайська вещщ за 300/500 так само кидає)))
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Востаннє редагував Vasylii: Вчора о 12:07.
Andron (Вчора), Smolik (Вчора)
Старий Вчора, 13:31   #525
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.489
Дякував: 282
Дякували 3.119 раз(и) в 977 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Чому мучаю? Мені просто було цікаво,як те DC покаже себе в бфс,грамів до 5. Подивився кілька оглядів,замовив той дмк,прислали мотлох,навіть не знаю що з ним робити,бо ловити я на таке не буду.
А за вудлища теж було цікаво спробувати,до чого китайці дійшли,то й взяв за недорого на пробу. Висновок можу зробити один-матеріали матеріалами,але ними ще треба вміти користуватись.
А от Kuying Teton реально класний,в такому тесті япошки починаються десь від баксів 400-500,може вони й трохи дзвінкіші будуть,але така різниця в ціні того не варта.
По воблерам теж китайці молодці,дають жару японцям. У мене десятки алішних китайців,і деякі бренди в плані якості японцям не уступають,іноді навіть і кращі. Особливо подобаються бренди,що не просто копіюють,а роблять щось своє,наприклад Kingdom,в них багато головнево-форелевої теми.
Тетон - то взагалі то Малайзія. Досить старенька, але досить функціональна серія .
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
Alexandr_Korobchuk (Вчора), dddnew (Нині), Smolik (Вчора)
Старий Вчора, 13:39   #526
KLM

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Ну,якщо вам набридли котушки які працюють десятиріччями , ваше право їх продати та зайнятись скупівлею мотлоха з китаю))) ,тут діло особистого смаку!
Про ДС я то говорю точно зі свого досвіду,Кардіф50-Сонквест200(09 року)-Калаіс200-Скорпіон(2017),Альдебаран(25)... а от ваші ствердження "так само" і "не гірше"))) все одно що "кидає за горізонт",тобто на рівні застольних історій))),як на мене,ви і не побачите різниці в гальмах,якщо так говорите. Або розверніть,які ваги-приманки на яку дальність,палка-носій??? Які налаштування в Антарес ДС(або інша) і китайці які так само кидають?
За "продумані лінійки" взагалі можете школярам розповідати,вони ще будуть слухати)))
В мене були(є) китайці по 200+,купив з інтересу що воно таке,і тепер нікому не раджу,але ви не зважайте уваги,купуйте хлам далі!))),а приклад про 8 долларів тільки для сміху,може дойде що котушка не може стільки стоіти!
Білоруси з інтересом своїм ще ті балаболи!
При чому тут 70-ті? Може рибалку стародавнього Єгипту ще приплести?
Не маючи жодної аргументації крім "а я" - ви свідомо переходите на бидлованській стиль спілкування?
З "школярам розкажіть " і " стародавнього Египту приплести".? Ноль конкретики і провокаційні епітети.
Схоже, що ваша компетентність в в мультах десь така сама, як в " китайських авто нема в америці". Далі - нецікаво...
Старий Вчора, 14:28   #527
x-ray12

Звідки Ви: Вишгород
Дописи: 85
Дякував: 459
Дякували 140 раз(и) в 13 повідомленнях
Панове, навіщо переходити на особистості? Кожен сам вибирає на що йому ловити і що йому купувати.
Особисто я не розумію, навіщо мені купувати суперсучасних китайців, якщо в мене є якісні японці, які мене повністю влаштовують і працюють вірою і правдою. Якщо спробувати щось нове, то це не про риболовлю, це про колекціонування, яким часто люди займаються коли не мають можливості рибалити, а інколи і не вміють рибалити і думають, що нові снасті вирішать цю проблему.
Звісно, якщо людина тільки починає свій шлях в риболовлі, то він вибирає снасті на свій смак і під свій бюджет і це є абсолютно нормальним.
Але розповіді про китайців, які вже обійшли по якості японців, викликають посмішку. Але кожному своє
x-ray12 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Andron (Вчора), Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 16:13   #528
Vasylii

Цитата:
Не маючи жодної аргументації крім "а я" - ви свідомо переходите на бидлованській стиль спілкування?
З "школярам розкажіть " і " стародавнього Египту приплести".? Ноль конкретики і провокаційні епітети.
Схоже, що ваша компетентність в в мультах десь така сама, як в " китайських авто нема в америці". Далі - нецікаво...
Та навіщо вам моя компетенція в мультах! Ви за свою краще переживайте)))
Я не зрозумів,так докази що у вас китайці на рівні Антареса кидають будуть чи ні?
Тільки не зливайтесь,будь ласка!
Старий Вчора, 16:24   #529
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.939
Дякував: 18.882
Дякували 33.331 раз(и) в 7.529 повідомленнях
Цитата:
Допис від dddnew Переглянути допис
Поважаю дядька Andronа але шось він загорнув так шо закортіло разгорнути
1 Китайське авто у 2006 і 2026 небо і земля хтось буде заперечувати?
2 Виробництво Китайських мультів у 2016 і 2026 дуже сильно розвинулося, хтось заперечує?

А якщо хтось вважає шо круті тачки не ломаються, заспокою, знаю скільки коштує обслуговуваня Мазераті Гіблі та Порш Панамера і які фокуси викидають ці авто, то Джилі Мгранд7 у кума єталон надійності

Але взагалі то гарна ідея відмовитися від поробок дядюшкі Сі і пересісти на Мазератті
Дякую! Я чекав ціх питань . Згоден з ходом думок і вже писав з цього приводу. Трохи відвернуло від цієї гілки, тому не заходив деякий час, але, бачу, що на деякі питання колегі вже відповіли. Від себе - нажаль, багато з нас не мають можливості купувати собі кожен рік чі два ні то, що авто, а і прості рибацьки цяцьки. Сам колись економив на всьому, щоб з зарплати купити якісь воблер, не кажучи за щось більш коштовне. Але і задоволення від покупки були дуже яскравими.Звісно, якщо не можешь собі дозволити кожен рік міняти авто і котушки, то хочется купити щось дійсно класне, хай не нове, та отримувати від цього кайф, тай ще не один рік.. Як для такого, вже старого пердуна- пенсіонера , скуповивати та гратися з якимось новими кіт іграшками, маючі дійсно класні снасті, це, мабуть, м'яко кажучи, не дуже розумно . У мене є клієнти, котрі вже багато років приносять на ТО одну і ту котушку, наприклад, якісь Твін 98го року, але зі словами "зроби мою улюбленницю як требо". Взагалі, у багатьох рибацюг їх снасть - це їх приємні спогади, це частина рибальського життя . Ну як жеж від цього відмовитися заради якіхось кітайських понтов? Хай, хто як хоче, я - пас
Але це все лірика . Що хотів ще додати. Коли кожен день ковиряешься з котушками, а саме все це пропускаєшь через свої руки та очи, з часом, маєшь доволі чітке враження того, що саме у тебе в руках. Наприклад, берешь, скажемо, кришку ротора від того ж твіна чі сертейта - це деталь із якісного пластику, на котру нанесено гальванічне покриття мідью, зверху той самой гальваникой нанесено хром, потім все це відполіровано та покрито лаком. У кітайців ця деталь, як правило, це звичайний дешевий пластик покрашенний зверху блискучей фарбой, яку можна здерти нігтем або воно само облізе через рік. І такє дуже часто - гвінти, застібки, шайбы, шестерні і так далі. Це один момент. Є і ще, стосовно обслуговування кіт виробів. Хто в темі, той знає, що затоошить кітайця це той ще гемор. Мені, наприклад, набагато простіше зробити якусь Стеллу чі Екзіста, чім ціріною чі ще якісь "суньxуйвчай". Часто такє враження, що котушку допиливають вже на етапі збірки. Часто приходиться при ТО шось і самому допілювати та покращувати щоб воно працювало як умога краще. Тому, коли я бачу фото якогось новомодного кітайця, такого яскравого та привабливого та й ще з купою технічних ноу-хау, то у мене відразу з'являються перед очима о ці всі пофарбовані кришки, одноразові застібки, косячні гвінти, люфтящіє штоки кнобів після сезону ловлі, конструкції вузлів котрі неможливо зібрати другий раз та інших нюансів... Згоден, мабуть, цікаво подивитися, спробувати, але щоб оцім рибалити, висновок однозначний - НЕНХ Хоча, на своєї думці не наполягаю
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 17:38   #530
KLM

Цитата:
Та навіщо вам моя компетенція в мультах! Ви за свою краще переживайте)))
Я не зрозумів,так докази що у вас китайці на рівні Антареса кидають будуть чи ні?
Тільки не зливайтесь,будь ласка!
Змініть тон...
Це людина, шо понакидувала сюди загальних фраз, без жодної конкретики, не змогла хоч щось конкретно аргументувати, суцільна демагогія і якання. Ви проігнорували запит, чи своїм досвідом ви користувалися, ви проігнорували, коли вас піймали на смішній розпальцовці про автомобілі .
Тобто ви смішно не злилися а обіс***лися. І тепер, хочете щоб для рятунку вашого " іміджу" хтось ( я, наприклад ) робив з вами публічний герць?
Що дати вам знову змогу заливати чатик зливою безмістовних слів, по о суті - спама?
Тут люди щось пишуть, якісь звіти, досвід, тощо, щодо китайськіх мультів ( поганих чи не поганих ). Це цікаво, і загалом не викликає полеміки.
Від вас - 0, я ж перебрав сторінки.
Суцільне зверхнє "якання", демагогія і не підтверджені вкиди. Якісь дитячі потуги на " форумного альфа- самця експерта"
Тобто - не вам щось будуть доказувати, а ви аргументуєте оту всю дурню, шо ви апломбно понаписували. Включаючи про авто
А я поки набрав поп- корна.
( Не зможете - взагалі не цікаві, я таких пташок- говорунів на понтах вже дуже багато бачив ).
ПиСи: Якщо вам не подобається мій тон - ну так ви самі потужно наривалися. Не дивлячись на попередження
Старий Вчора, 18:54   #531
Vasylii

Цитата:
Змініть тон...
Це людина, шо понакидувала сюди загальних фраз, без жодної конкретики, не змогла хоч щось конкретно аргументувати, суцільна демагогія і якання. Ви проігнорували запит, чи своїм досвідом ви користувалися, ви проігнорували, коли вас піймали на смішній розпальцовці про автомобілі .
Тобто ви смішно не злилися а обіс***лися. І тепер, хочете щоб для рятунку вашого " іміджу" хтось ( я, наприклад ) робив з вами публічний герць?
Що дати вам знову змогу заливати чатик зливою безмістовних слів, по о суті - спама?
Тут люди щось пишуть, якісь звіти, досвід, тощо, щодо китайськіх мультів ( поганих чи не поганих ). Це цікаво, і загалом не викликає полеміки.
Від вас - 0, я ж перебрав сторінки.
Суцільне зверхнє "якання", демагогія і не підтверджені вкиди. Якісь дитячі потуги на " форумного альфа- самця експерта"
Тобто - не вам щось будуть доказувати, а ви аргументуєте оту всю дурню, шо ви апломбно понаписували. Включаючи про авто
А я поки набрав поп- корна.
( Не зможете - взагалі не цікаві, я таких пташок- говорунів на понтах вже дуже багато бачив ).
ПиСи: Якщо вам не подобається мій тон - ну так ви самі потужно наривалися. Не дивлячись на попередження
Яку конкретику ви хтіли? По мультам,я потратив на китайців майже три роки,практично всі БФС мульти перепробував,починаючи з GH100 (з непрацюючим фтб на ліворукій версії) з 34 шпулею,потім Цуріноя та Вовк з 30 шпулями і теж непрацюючим фтб,Валіант та його дорожча версія Кестрел з 28 шпулями та перетормозом і непрацюючими нелінейними гальмами,Сіасір з двома шпулями(цей витримав одну рибалку і затріщав всередині),"вбивця АБУ 2500" дитячий конструктор-тракторний хід під назвою MingYang W300, краще зроблена бочка від Аюші але теж затарахтіла на другій рибалці,Хайбо Арайз Еліт з 32 шпулею і непрацюючими нелінійними гальмами та грюкаючою клавішою розблокування шпулі,так само і Хайбо Арайз Аір з 28 шпулею,Феазер Лайт з 30 шпулею та лінійними гальмами,ця була пару раз на воді,поки що не тарахтить,але й ціна 200+ там була. Досить конкретіки та досвіду з китайцями для вас? Можу говорити про їхні недоліки? Дуже дякую що ви не проти!)))
Про авто,я їх тут просто не бачу ні на дорогах,ні ділершипів...може в штатах і є,там не буваю...

Пс.Я вас нічим не ображав,а ви от починаєте...я розумію,що перехід на особистості починається коли нема що сказати по темі,але я вас за язика не тягнув,це ж ваші слова що китайці не гірше Антареса у вас кидають. Так доведіть це. Я впевнений,що всім буде цікаво це побачити або почути,може і закинуть ті нікчемні шимани та рвануть усі на алі!)))
Andron (Вчора)
Старий Вчора, 22:07   #532
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.525
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.525
Дякували 11.088 раз(и) в 2.213 повідомленнях
Цитата:
Про авто,я їх тут просто не бачу ні на дорогах,ні ділершипів...може в штатах і є,там не буваю...
Це тому що вони законодавчо заблокували імпорт китайських авто. Європа так само, знайомий естонець до сльоз хоче зікра, але - зась, або "пластмасова" тесла або етрон якій "не їде"... тобто вони цілком заборонені для імпорту. Чому? думки можуть бути різними, але я гадаю що це не повязано з безпекою руху )))

Можливо тому що за ціною Рено Мегана хуйвейбіни пропонують справжній єлектричний зореліт, з напою та алькантарою в базі та електронним маструбатором як опцію. Це звісно не точно, це лише здогадки...
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
dddnew (Нині)
Старий Вчора, 23:00   #533
Vasylii

Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
Це тому що вони законодавчо заблокували імпорт китайських авто. Європа так само, знайомий естонець до сльоз хоче зікра, але - зась, або "пластмасова" тесла або етрон якій "не їде"... тобто вони цілком заборонені для імпорту. Чому? думки можуть бути різними, але я гадаю що це не повязано з безпекою руху )))

Можливо тому що за ціною Рено Мегана хуйвейбіни пропонують справжній єлектричний зореліт, з напою та алькантарою в базі та електронним маструбатором як опцію. Це звісно не точно, це лише здогадки...
"Транспортні засоби повинні відповідати канадським стандартам безпеки, яким більшість автомобілів на китайському ринку не відповідають за початковим станом."
От такі причини того що тут немає китайців.Але чогось Тойота-Хонда-Ніссан тут представлені ,ще й в люксових версіях(Лексус-Акура-Інфініті),італійці з Мазератті-Ламборджині та Фіат ,англійці з Ровер та Міні, Порше та БМВ,шведи є...немає ні французів,ні румунської Дачії)))
Старий Нині, 00:55   #534
dddnew

Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
Цитата:
Допис від x-ray12 Переглянути допис
Але розповіді про китайців, які вже обійшли по якості японців, викликають посмішку. Але кожному своє
Покажіть де такі розповіді, будь ласка?

І ще, якщо людина хоче спробувати щось нове, або шось колекціонує, це ні в якому разі не корелює з її навичками ловити рибу!
dddnew зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 01:08   #535
dddnew

Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Дякую! Я чекав ціх питань . Згоден з ходом думок і вже писав з цього приводу. Трохи відвернуло від цієї гілки, тому не заходив деякий час, але, бачу, що на деякі питання колегі вже відповіли. Від себе - нажаль, багато з нас не мають можливості купувати собі кожен рік чі два ні то, що авто, а і прості рибацьки цяцьки. Сам колись економив на всьому, щоб з зарплати купити якісь воблер, не кажучи за щось більш коштовне. Але і задоволення від покупки були дуже яскравими.Звісно, якщо не можешь собі дозволити кожен рік міняти авто і котушки, то хочется купити щось дійсно класне, хай не нове, та отримувати від цього кайф, тай ще не один рік.. Як для такого, вже старого пердуна- пенсіонера , скуповивати та гратися з якимось новими кіт іграшками, маючі дійсно класні снасті, це, мабуть, м'яко кажучи, не дуже розумно . У мене є клієнти, котрі вже багато років приносять на ТО одну і ту котушку, наприклад, якісь Твін 98го року, але зі словами "зроби мою улюбленницю як требо". Взагалі, у багатьох рибацюг їх снасть - це їх приємні спогади, це частина рибальського життя . Ну як жеж від цього відмовитися заради якіхось кітайських понтов? Хай, хто як хоче, я - пас
Але це все лірика . Що хотів ще додати. Коли кожен день ковиряешься з котушками, а саме все це пропускаєшь через свої руки та очи, з часом, маєшь доволі чітке враження того, що саме у тебе в руках. Наприклад, берешь, скажемо, кришку ротора від того ж твіна чі сертейта - це деталь із якісного пластику, на котру нанесено гальванічне покриття мідью, зверху той самой гальваникой нанесено хром, потім все це відполіровано та покрито лаком. У кітайців ця деталь, як правило, це звичайний дешевий пластик покрашенний зверху блискучей фарбой, яку можна здерти нігтем або воно само облізе через рік. І такє дуже часто - гвінти, застібки, шайбы, шестерні і так далі. Це один момент. Є і ще, стосовно обслуговування кіт виробів. Хто в темі, той знає, що затоошить кітайця це той ще гемор. Мені, наприклад, набагато простіше зробити якусь Стеллу чі Екзіста, чім ціріною чі ще якісь "суньxуйвчай". Часто такє враження, що котушку допиливають вже на етапі збірки. Часто приходиться при ТО шось і самому допілювати та покращувати щоб воно працювало як умога краще. Тому, коли я бачу фото якогось новомодного кітайця, такого яскравого та привабливого та й ще з купою технічних ноу-хау, то у мене відразу з'являються перед очима о ці всі пофарбовані кришки, одноразові застібки, косячні гвінти, люфтящіє штоки кнобів після сезону ловлі, конструкції вузлів котрі неможливо зібрати другий раз та інших нюансів... Згоден, мабуть, цікаво подивитися, спробувати, але щоб оцім рибалити, висновок однозначний - НЕНХ Хоча, на своєї думці не наполягаю
Це звісно все так, як в автосервісі, йолку, царя звірів та тринду не обслуговуємо Також ситуація один в один і з китайськими плм.
dddnew зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 02:40   #536
Vasylii

[QUOTE=dddnew;2158294]Покажіть де такі розповіді, будь ласка?

/QUOTE]

Цитата:
Стверджую - якщо ми про роботу ДС на китайцях, то - у бюджетказ вона просто працює, у просунутих ( типова Про Гіроскоп ) - працює краще ( або 100% не гірше ніж на топових Антаресах і Ексенсах )
Так от тут і розповіді! Поки що без жодних підтвержень... та і думаю що вони так і не з'являться)))
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:10.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua