|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#502 | |
|
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.913
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.463 раз(и) в 625 повідомленнях
|
Цитата:
Принаймні, в DMK DC таки є справжніми.Але для мене в пріоритеті звичайна магнітка. Той же DMK Cheetah Air більше сподобався на магнітних гальмах ніж на DC. |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (06.01.2026)
|
|
|
#503 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.489
Дякував: 282
Дякували 3.119 раз(и) в 977 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 576
Дякував: 576
Дякували 464 раз(и) в 242 повідомленнях
|
Цитата:
От за що можна подякувати китайцям,то за легкі шпулі на ДС))),вже наклепали на Антареси і Конквести))),я теж не втримався,взяв на Альдебаран ,подивимся як воно буде працювати... А DMK Cheetah Air і працює краще,бо там шпуля особно від магнитів і має можливість показати всі плюси,а от на їхніх ДС магнити на осі шпулі сидять та додають ваги,тому і програють звичним гальмам,так мені бачиться... Востаннє редагував Vasylii: 06.01.2026 о 21:14. |
|
|
|
|
|
|
#505 |
|
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.913
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.463 раз(и) в 625 повідомленнях
|
Різниця є, але не суттєва і її можна ігнорити - рибалка буде з човна і комплектом буде ловити син. Для мене єдина перевага ДС - ловля на лопухасті фіглетючі приманки (менше мороки з гальмами)
. З іншої сторони, якщо катушка дає комфорт на рибалці - то пофіг які там гальма![]() Але це мої особисті "таракани" Востаннє редагував Alexandr_Korobchuk: 06.01.2026 о 21:52. |
|
|
|
|
|
#506 | |
|
|
Цитата:
Кожен по своєму відноситься до хоббі та відпочинку! |
|
|
|
|
Alexandr_Korobchuk (06.01.2026)
|
|
|
#507 | |
|
|
Цитата:
Я щойно знайшов це на AliExpress: Модифікований керамічний підшипник барабана Takizawa B51mc підходить для B51mc B101 A101 B201 B51 Повністю керамічний напівкерамічний вал Sao-Tone [[Ссылки только членам профсоюза. ] І валом запасних шпуль: Оригінальна металева котушка для риболовлі Loongze з глибокою котушкою для волосіні, котушка для риболовлі з гальванічним пок... [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував KLM: 07.01.2026 о 13:39. |
|
|
|
|
|
|
#508 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#509 |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.939
Дякував: 18.884
Дякували 33.331 раз(и) в 7.529 повідомленнях
|
У мене такє враження, що ми в якісь різних світах живемо
Що до мене - більш десяти років ловлю тільки мультами, ні на фідер, ні карася на вудку, ні мясорубками, це доволі багато різних рибалок - берег, лодка, всі чотири сезону року, в любу погоду та при першої можливості На ці роки мені з головою вистачило з пів десятка мультів, з котрих я до сіх пір юзаю чотири. Всі - Дайва та Шімано. Я вже неодноразово казав, що цілком задоволен ціми котушками - у мене все далеко летить, нічого не гупає, ні скрипить, риби клюють ... все супер, просто немає ніяких зауважень, до речі, попри те, що деякі купив б/в. У мене ніколи не було потреби мати якісь додаткови прибамбаси, типу, щік з іншою системою гальм та такє інше, воно мені нх не потрібно . Щодо запасних шпуль - було багато спроб, але зараз є чітка думка - краще мати повністью функціональний комплект, ніж все це переставляти десь на риболовлі. Тотбто і в доп. шпулях, немає особливої потреби. Загалом трошки досвіду є за плечима. Пішли далі. Вже років, майже, двадцять займаюся ремонтом та обслуговуванням котушок, так уж вийшло . Якщо казати за мульти, то з них мабуть, кілька сотен це Дайва, Шімано, Мегабасс та десятки різних кітайців та інших. Знов таки, вже писав - нічого з того кітайського, що побувало в руках не не було рівня Ш та Д. За це, до речі, є мої обзори і на цьому сайту і на ФБ. Хоча, не сперечаюся, є непогані кітайці, котрими можна ловити рибу. Мало того, начитавшись твоїх вихвалянь, цілком припускаю, що рівень став набагато краще, але у мене є сумніви і для мене фрази " скрізна уніфікація, литтєві форми, проги на ЧПУ, витрати на R&D" та інши - ні до чого, сорі. Головний показник - рибалкочаси та відгуки нейтральних юзерів, а не простаферів , ну і звісно, поки сам в ті кішки не гляну. нічого мене не переконає . Вибачь пару слів в твій бік. Є такє враження, що тобі дуже набрид фідер і від того торкануло від нових моделей кіт. мультів Звісно, що ще можна казати за Ш та Д, і так дх різної інфи . Але ж я згоден, нове завжди цікаво, але хіба кілька покідушок та години досліджень купи рекламних статей та відосіків в неті дає тобі право робити категоричні висновки, що вже вся ця Д з Ш - лайно непотрібне? Які ще є аргументи - ведро запчастин та лего-наборів в придачу? А половити хоча б пару сезонів? А "розкласти на молекули та уважно придивится? Ну, х.з. ![]() Ну і, якщо вже почали, то ще пару слів. Мабуть я не такий розумний як деякі , але ще не зовсім давно цей чудо-мотлох купила моя донька, нову з салону - за два года вона поржавіла та була купа проблем з ремонтом та запчастинами, звісно, продана за копійки, але гроши не повернешь . Зараз зять їздить на Джилі, типу, помодніше, але теж не в захваті Ну і до чого тут твої глибоки познання що ця джили вже мазерати? ПС Вибачаюсь за багато слів, але трохи вже дістало це поклоніння образу товарища Сі
|
|
|
|
|
|
#510 | |
|
|
Цитата:
Якісь " смішались в кучу коні, люди, джилі...". Почни з того, що дай посилання, де я написав, що " вся Д і Ш - лайно непотрібне? Або на " поклоніння образу товарища Сі"... |
|
|
|
|
|
|
#511 | |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.939
Дякував: 18.884
Дякували 33.331 раз(и) в 7.529 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#512 |
|
Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
|
Поважаю дядька Andronа але шось він загорнув так шо закортіло разгорнути
1 Китайське авто у 2006 і 2026 небо і земля хтось буде заперечувати? 2 Виробництво Китайських мультів у 2016 і 2026 дуже сильно розвинулося, хтось заперечує? А якщо хтось вважає шо круті тачки не ломаються, заспокою, знаю скільки коштує обслуговуваня Мазераті Гіблі та Порш Панамера і які фокуси викидають ці авто, то Джилі Мгранд7 у кума єталон надійності ![]() Але взагалі то гарна ідея відмовитися від поробок дядюшкі Сі і пересісти на Мазератті
|
|
|
|
|
|
#513 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Але гнити, так я вони гнили 15 років тому - вони вже не гніютьСорі за продовження флейму
|
|
|
|
|
|
|
#514 | |
|
|
Цитата:
![]() Китайські мульти розвинулись дуже сильно,але якось в ширину...кількість зашкалює,а от з другими показниками поки що тільки "казки діда Панаса",і головний показник якості котушки це праця без проблем на протягу часу...ЧАСУ в мінімум 2-3 роки,а бажано і більше. Блін,в мене Стіз Айр з нових уже 5 років,а про Альдебаран51 (10 років)та Піксі (10-15 років) я взагалі мовчу...ГП лежать на них запасні,але нема що міняти,все працює супер! І тут у китайців зовсім біда,ці вироби починають гуркотіти та розвалюватись в руках якщо не зразу,то дуже скоро,і якщо чудо працює рік то це виняток і "удача" покупця. Гальма кругом неадекват,то перетормоз,то навпаки))),блоки фтб тупо не можуть відзеркалити на ліворукі моделі і вирішили просто заглушити,ДС тільки пищить та не працює як повинно...клавіши розблокування шпулі жорсткі та клацають так що чути на другому березі. Але,ціна за разові вироби робить своє,вже по 8 долларів котушки в них є!Чув вислови про нові катушки кожного року,так вже і щомісяця можна обновлюватись і попереднє викидати. Що казати,комусь це подобається,ну то і ловіть хлопці на здоров'я,тільки це не про надійність і комфорт. |
|
|
|
|
| 2 користувачів подякували |
Andron (Вчора), fisherluck (08.01.2026)
|
|
|
#516 |
|
Звідки Ви: Киевская обл.
Дописи: 699
Дякував: 13
Дякували 199 раз(и) в 67 повідомленнях
|
Вяземская: ...предлагаю вам взять несколько журналов - в пользу детей Германии. По полтиннику штука!
Преображенский: Нет, не возьму. Вяземская: Но почему вы отказываетесь? Преображенский: Не хочу. Вяземская: Вы не сочувствуете детям Германии? Преображенский: Сочувствую. Вяземская: А, полтинника жалко... Преображенский: Нет. Вяземская: Так почему же? Преображенский: Не хочу. |
|
|
|
|
|
#517 |
|
Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
|
|
|
|
|
Alexandr_Korobchuk (08.01.2026)
|
|
|
#518 | |
|
|
Цитата:
Воно ж набридає просто з часом, а музейна некрофілія.. а чи треба? Мене в певний час колекції просто стали дратувати, що паличок, що мультів. Що приманок. Про китайські ДС - щось ви цікаве пишете , просто таки особливо в терміні " повинно". З ДС Шиманівських я , мабуть , тількі останнім Ексенсом не ловив ( весною прокидаю ), так що можу порівнювати що з чим. Стверджую - якщо ми про роботу ДС на китайцях, то - у бюджетказ вона просто працює, у просунутих ( типова Про Гіроскоп ) - працює краще ( або 100% не гірше ніж на топових Антаресах і Ексенсах ), а кастомізація гальмівних характеристик - то взагалі доки не про Шимано.А ви точно свій досвід транслюєте? Писи: щодо фтб - це років 6-5 тому, на хвилі копіювання воно таке робилось. З тих часів, принаймі Хайбо, ДМК, ще хтось ( треба дивитися ) - просто пішли на розробку своїх динамічних систем гальмівних, і вони класно працюють. Не кажучи вже про ДС. Продумані лінійки - я раніше думав, що єдина реально чудова лінійка була тількі на АБУ ЛТЗ ( ну там то зрозуміло , Катсукі Імає робив ) , а у китайців зараз є не гірше , та ж Hasida Knight Elite - круто зроблено. Ну і - порівнювати 8 ( або 20 ) доларові котушки з 300/500 доларовими, це канешна ого-го Тут треба розуміти дуже просту річ - у китайців нема чудес, вам продадуть те що ви хочете, на ваші гроші. Платіть гроші, получите вещщ Хороші гроші - харошу вещщ ( Нажаль, "чорний форум" закрився, а то б дав посилання на одного чувака. Правда - білорус. Просто він працював як спеціаліст по контракту на заводі в Китаю. Мехобробка. Так однією з продукцій цього заводу ( китайського ) були лінії нахлистових котушок, які ми знаємо по важким цінам і гучним назвам ). Ну таке ![]() Ну і нарешті - все тече, все міняється. В 70 рокі (ще епоха каталогів Внешпосилторга, "Берьозкі") Дайва як така була десь там далеко не в першому ешелоні,Абу, Корморан, Шекспір, Мітчел , ДАМ здається , ще багато чого - ото да, багато. Хоча свою першу дайву я купив десь у 82 році (44 роки тому ) SS-20 , воно тоді десь гучніше ставало, але все ж ще Дайва ( і шимано ) не були в зірках абсолютнихПотім зірками стали. Так і далі буде - хтось щось буде робити , зірки мінятися , сьогодні ці - завтра інші. Як завжди. " Не звикай до речей" як каже мій товарищ. ПиПиСи - от не знаю, в якій Америці китайських авто нема, а от чомусь Polestar массово саме з Копарта везуть. Треба, до речі, подивитися, яких ще китайців та" нема" в Штатах
Востаннє редагував KLM: Вчора о 00:27. |
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 390
Дякував: 16
Дякували 49 раз(и) в 29 повідомленнях
|
Тільки от "топові" китайці,по типу топових моделей DMK,коштують 200-250usd. Shimano 22 aldebaran bfs в даний момент можна купити на Plat за ті ж 250usd. Єдине,в чому китайці в цьому випадку виграють-це відсустність плати за розтаможку й доставку. А от якість отих топових DMK навіть і близько не стояла з Альдебараном,котушки абсолютно різного рівня. З того що я бачив з оглядів,то ті дорогі дмк йдуть в тих же дешевих корпусах,що й дешевші моделі,нутрощі мабуть теж однакові,крім гальм хіба що. Більш бюджетні моделі взагалі хлам,як на мене,дешман відчувається у всьому,навіть смердить дохлою мишою,зразу з коробки-таке собі перше враження. Якщо бюджетні дмк порівнювати з якістю безінерційок,то це десь на рівні базарного ширпотребу,кобри всілякі і тд,навіть не Дайва Нінзя чи Екселер,до цього тим котушками ще також далеко,хоч і коштують вже вдвічі дорожче від останніх.
Добавлю відразу й про вудлища китайські-бюджетні за 50-100usd коштують своїх грошей,все що дорожче сенсу не має як на мене,може хіба Kuying,як виключення. Придбав недавно у Smolika топового китайця Purelure Nomble. Без знижок на Алі коштує майже 300usd,і це вже абсурд якийсь. Виходить ця палка коштує як мій Smith Dark Shadow,а то й дорожче. І заявлено що в тому Purelure якісь там супер-пупер карбони і так далі,а дзвінка що аж штани від покльовок злітають. На ділі ж вона по факту глухіша,ніж той Сміт,при чому він навіть не джиговий,а чисто воблерний,з регулярним строєм. В цілому паличка хороша,і збірка і дизайн,кидає добре,але своєї ціни,як на мене,вона не варта. Востаннє редагував fisherluck: Вчора о 00:46. |
|
|
|
|
|
#520 | |
|
|
Цитата:
( От тількі нащо ви себе так мучаєте тими китайськими мультами, та й взагалі китайськими виробами. Це не питання, відповідати не треба.. Це співчуття... )
|
|
|
|
|
dddnew (Нині)
|
![]() |
|
|
|