Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 06.01.2026, 19:23   #501
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.939
Дякував: 18.884
Дякували 33.331 раз(и) в 7.529 повідомленнях
Спілкуйтеся на здоров'я!
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (06.01.2026)
Старий 06.01.2026, 20:36   #502
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.913
Blog Entries: 22
Дякував: 474
Дякували 1.463 раз(и) в 625 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Є велика підозра,що там немає ніяких ДС... принаймні перша Лонгзі в мене працювала як лінійна магнитка,хоч і пищала як справжня ДС....
Все може бути. Принаймні, в DMK DC таки є справжніми.
Але для мене в пріоритеті звичайна магнітка. Той же DMK Cheetah Air більше сподобався на магнітних гальмах ніж на DC.
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (06.01.2026)
Старий 06.01.2026, 20:58   #503
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.489
Дякував: 282
Дякували 3.119 раз(и) в 977 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Во как! Жаль, Джилі не знає, що воно Вольво та згниває та розвалюється за пару років Ну той ладно, загалом, все зрозуміло, далі не цікаво
Здається, що єдиний, хто про це не знає - це ти
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.01.2026, 21:08   #504
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 576
Дякував: 576
Дякували 464 раз(и) в 242 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
Все може бути. Принаймні, в DMK DC таки є справжніми.
Але для мене в пріоритеті звичайна магнітка. Той же DMK Cheetah Air більше сподобався на магнітних гальмах ніж на DC.
Наскільки вони справжні,можна виявити в порівнянні з шимовськими ДС,а так "на звук" трудно сказати... в мене були майже всі шимовські ДС,і як магнитні гальма вони працюють доволі близько до лінійки-не лінійки,але всеж по своєму,головне що їх відлічає,це робота на початку закиду та в другій половині політу,ну і звісно в поганих умовах,де звиклі гальма треба затягувати із втратою дальністі,а ДС шмаляє хоть би що.
От за що можна подякувати китайцям,то за легкі шпулі на ДС))),вже наклепали на Антареси і Конквести))),я теж не втримався,взяв на Альдебаран ,подивимся як воно буде працювати...

А DMK Cheetah Air і працює краще,бо там шпуля особно від магнитів і має можливість показати всі плюси,а от на їхніх ДС магнити на осі шпулі сидять та додають ваги,тому і програють звичним гальмам,так мені бачиться...

Востаннє редагував Vasylii: 06.01.2026 о 21:14.
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.01.2026, 21:43   #505
Alexandr_Korobchuk

Різниця є, але не суттєва і її можна ігнорити - рибалка буде з човна і комплектом буде ловити син. Для мене єдина перевага ДС - ловля на лопухасті фіглетючі приманки (менше мороки з гальмами). З іншої сторони, якщо катушка дає комфорт на рибалці - то пофіг які там гальма

Але це мої особисті "таракани"

Востаннє редагував Alexandr_Korobchuk: 06.01.2026 о 21:52.
2 користувачів подякували
KLM (07.01.2026), Vasylii (06.01.2026)
Старий 06.01.2026, 21:58   #506
Vasylii

Цитата:
Різниця є, але не суттєва і її можна ігнорити - рибалка буде з човна і комплектом буде ловити син. Для мене єдина перевага ДС - ловля на лопухасті фіглетючі приманки (менше мороки з гальмами). З іншої сторони, якщо катушка дає комфорт на рибалці - то пофіг які там гальма

Але це мої особисті "таракани"
Повністю згоден!
Кожен по своєму відноситься до хоббі та відпочинку!
Alexandr_Korobchuk (06.01.2026)
Старий 07.01.2026, 13:30   #507
KLM

Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Підшипники на алі замовляли? Я так розумію там потрібні 4-8-3? Поки що знайшов ось ці: [[Ссылки только членам профсоюза. ]
До речі, це китайці - як є мульт, то ло нього буде і кастомізація:
Я щойно знайшов це на AliExpress:
Модифікований керамічний підшипник барабана Takizawa B51mc підходить для B51mc B101 A101 B201 B51 Повністю керамічний напівкерамічний вал Sao-Tone
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

І валом запасних шпуль:
Оригінальна металева котушка для риболовлі Loongze з глибокою котушкою для волосіні, котушка для риболовлі з гальванічним пок...
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

Востаннє редагував KLM: 07.01.2026 о 13:39.
Старий 07.01.2026, 13:42   #508
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.526
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.525
Дякували 11.088 раз(и) в 2.213 повідомленнях
Цитата:
Во как! Жаль, Джилі не знає, що воно Вольво та згниває та розвалюється за пару років
То було п'ятнадцять років тому, до того як вони вольво купили
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.01.2026, 19:11   #509
Andron
Модератор

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Здається, що єдиний, хто про це не знає - це ти
У мене такє враження, що ми в якісь різних світах живемо Що до мене - більш десяти років ловлю тільки мультами, ні на фідер, ні карася на вудку, ні мясорубками, це доволі багато різних рибалок - берег, лодка, всі чотири сезону року, в любу погоду та при першої можливості На ці роки мені з головою вистачило з пів десятка мультів, з котрих я до сіх пір юзаю чотири. Всі - Дайва та Шімано. Я вже неодноразово казав, що цілком задоволен ціми котушками - у мене все далеко летить, нічого не гупає, ні скрипить, риби клюють ... все супер, просто немає ніяких зауважень, до речі, попри те, що деякі купив б/в. У мене ніколи не було потреби мати якісь додаткови прибамбаси, типу, щік з іншою системою гальм та такє інше, воно мені нх не потрібно . Щодо запасних шпуль - було багато спроб, але зараз є чітка думка - краще мати повністью функціональний комплект, ніж все це переставляти десь на риболовлі. Тотбто і в доп. шпулях, немає особливої потреби. Загалом трошки досвіду є за плечима. Пішли далі. Вже років, майже, двадцять займаюся ремонтом та обслуговуванням котушок, так уж вийшло . Якщо казати за мульти, то з них мабуть, кілька сотен це Дайва, Шімано, Мегабасс та десятки різних кітайців та інших. Знов таки, вже писав - нічого з того кітайського, що побувало в руках не не було рівня Ш та Д. За це, до речі, є мої обзори і на цьому сайту і на ФБ. Хоча, не сперечаюся, є непогані кітайці, котрими можна ловити рибу. Мало того, начитавшись твоїх вихвалянь, цілком припускаю, що рівень став набагато краще, але у мене є сумніви і для мене фрази " скрізна уніфікація, литтєві форми, проги на ЧПУ, витрати на R&D" та інши - ні до чого, сорі. Головний показник - рибалкочаси та відгуки нейтральних юзерів, а не простаферів , ну і звісно, поки сам в ті кішки не гляну. нічого мене не переконає . Вибачь пару слів в твій бік. Є такє враження, що тобі дуже набрид фідер і від того торкануло від нових моделей кіт. мультів Звісно, що ще можна казати за Ш та Д, і так дх різної інфи . Але ж я згоден, нове завжди цікаво, але хіба кілька покідушок та години досліджень купи рекламних статей та відосіків в неті дає тобі право робити категоричні висновки, що вже вся ця Д з Ш - лайно непотрібне? Які ще є аргументи - ведро запчастин та лего-наборів в придачу? А половити хоча б пару сезонів? А "розкласти на молекули та уважно придивится? Ну, х.з.
Ну і, якщо вже почали, то ще пару слів. Мабуть я не такий розумний як деякі , але ще не зовсім давно цей чудо-мотлох купила моя донька, нову з салону - за два года вона поржавіла та була купа проблем з ремонтом та запчастинами, звісно, продана за копійки, але гроши не повернешь . Зараз зять їздить на Джилі, типу, помодніше, але теж не в захваті Ну і до чого тут твої глибоки познання що ця джили вже мазерати?
ПС Вибачаюсь за багато слів, але трохи вже дістало це поклоніння образу товарища Сі
5 користувачів подякували
Hobit (07.01.2026), Smolik (08.01.2026), Tegeran (07.01.2026), Мike (07.01.2026), Профессор (07.01.2026)
Старий 07.01.2026, 21:42   #510
KLM

Цитата:
У мене такє враження, що ми в якісь різних світах живемо Що до мене - більш десяти років ловлю тільки мультами, ні на фідер, ні карася на вудку, ні мясорубками, це доволі багато різних рибалок - берег, лодка, всі чотири сезону року, в любу погоду та при першої можливості На ці роки мені з головою вистачило з пів десятка мультів, з котрих я до сіх пір юзаю чотири. Всі - Дайва та Шімано. Я вже неодноразово казав, що цілком задоволен ціми котушками - у мене все далеко летить, нічого не гупає, ні скрипить, риби клюють ... все супер, просто немає ніяких зауважень, до речі, попри те, що деякі купив б/в. У мене ніколи не було потреби мати якісь додаткови прибамбаси, типу, щік з іншою системою гальм та такє інше, воно мені нх не потрібно . Щодо запасних шпуль - було багато спроб, але зараз є чітка думка - краще мати повністью функціональний комплект, ніж все це переставляти десь на риболовлі. Тотбто і в доп. шпулях, немає особливої потреби. Загалом трошки досвіду є за плечима. Пішли далі. Вже років, майже, двадцять займаюся ремонтом та обслуговуванням котушок, так уж вийшло . Якщо казати за мульти, то з них мабуть, кілька сотен це Дайва, Шімано, Мегабасс та десятки різних кітайців та інших. Знов таки, вже писав - нічого з того кітайського, що побувало в руках не не було рівня Ш та Д. За це, до речі, є мої обзори і на цьому сайту і на ФБ. Хоча, не сперечаюся, є непогані кітайці, котрими можна ловити рибу. Мало того, начитавшись твоїх вихвалянь, цілком припускаю, що рівень став набагато краще, але у мене є сумніви і для мене фрази " скрізна уніфікація, литтєві форми, проги на ЧПУ, витрати на R&D" та інши - ні до чого, сорі. Головний показник - рибалкочаси та відгуки нейтральних юзерів, а не простаферів , ну і звісно, поки сам в ті кішки не гляну. нічого мене не переконає . Вибачь пару слів в твій бік. Є такє враження, що тобі дуже набрид фідер і від того торкануло від нових моделей кіт. мультів Звісно, що ще можна казати за Ш та Д, і так дх різної інфи . Але ж я згоден, нове завжди цікаво, але хіба кілька покідушок та години досліджень купи рекламних статей та відосіків в неті дає тобі право робити категоричні висновки, що вже вся ця Д з Ш - лайно непотрібне? Які ще є аргументи - ведро запчастин та лего-наборів в придачу? А половити хоча б пару сезонів? А "розкласти на молекули та уважно придивится? Ну, х.з.
Ну і, якщо вже почали, то ще пару слів. Мабуть я не такий розумний як деякі , але ще не зовсім давно цей чудо-мотлох купила моя донька, нову з салону - за два года вона поржавіла та була купа проблем з ремонтом та запчастинами, звісно, продана за копійки, але гроши не повернешь . Зараз зять їздить на Джилі, типу, помодніше, але теж не в захваті Ну і до чого тут твої глибоки познання що ця джили вже мазерати?
ПС Вибачаюсь за багато слів, але трохи вже дістало це поклоніння образу товарища Сі
Ну ти хоч сам зрозумів, що хотів сказати?
Якісь " смішались в кучу коні, люди, джилі...".
Почни з того, що дай посилання, де я написав, що " вся Д і Ш - лайно непотрібне?
Або на " поклоніння образу товарища Сі"...
Старий 08.01.2026, 15:28   #511
Andron
Модератор

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Ну ти хоч сам зрозумів, що хотів сказати?
Якісь " смішались в кучу коні, люди, джилі...".
Почни з того, що дай посилання, де я написав, що " вся Д і Ш - лайно непотрібне?
Або на " поклоніння образу товарища Сі"...
Сорі, сформував як зміг, але від души. Посилання - не питання, але це знов прийдеться багато букв перебирати, нема ні часу, ні бажання. Інше тоже коментувати не хочу, бо й так забагато флейма ( за що вибачаюся перед форумчаниами), це є порушенням правил. Загалом, пропоную повернутися ближче до теми тай йти далі
Старий 08.01.2026, 16:38   #512
dddnew

Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
Поважаю дядька Andronа але шось він загорнув так шо закортіло разгорнути
1 Китайське авто у 2006 і 2026 небо і земля хтось буде заперечувати?
2 Виробництво Китайських мультів у 2016 і 2026 дуже сильно розвинулося, хтось заперечує?

А якщо хтось вважає шо круті тачки не ломаються, заспокою, знаю скільки коштує обслуговуваня Мазераті Гіблі та Порш Панамера і які фокуси викидають ці авто, то Джилі Мгранд7 у кума єталон надійності

Але взагалі то гарна ідея відмовитися від поробок дядюшкі Сі і пересісти на Мазератті
dddnew зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.01.2026, 17:46   #513
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.526
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.525
Дякували 11.088 раз(и) в 2.213 повідомленнях
Цитата:
Допис від dddnew Переглянути допис
2 Виробництво Китайських мультів у 2016 і 2026 дуже сильно розвинулося, хтось заперечує?

А якщо хтось вважає шо круті тачки не ломаються, заспокою, знаю скільки коштує обслуговуваня Мазераті Гіблі та Порш Панамера і які фокуси викидають ці авто, то Джилі Мгранд7 у кума єталон надійності

Але взагалі то гарна ідея відмовитися від поробок дядюшкі Сі і пересісти на Мазератті
Є ньюанс, якщо б на джилі їздили б так як їздять на порше й мазераті (вона так не поїде, але якщоб) то з великою вирогідністю вона б пішла за жіночою лініею майже одразу Але гнити, так я вони гнили 15 років тому - вони вже не гніють

Сорі за продовження флейму
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.01.2026, 19:02   #514
Vasylii

Цитата:
Допис від dddnew Переглянути допис

Про китайські авто нічого не скажу,чогось на американському ринку їх немає зовсім...мабуть такі круті
Китайські мульти розвинулись дуже сильно,але якось в ширину...кількість зашкалює,а от з другими показниками поки що тільки "казки діда Панаса",і головний показник якості котушки це праця без проблем на протягу часу...ЧАСУ в мінімум 2-3 роки,а бажано і більше.
Блін,в мене Стіз Айр з нових уже 5 років,а про Альдебаран51 (10 років)та Піксі (10-15 років) я взагалі мовчу...ГП лежать на них запасні,але нема що міняти,все працює супер!
І тут у китайців зовсім біда,ці вироби починають гуркотіти та розвалюватись в руках якщо не зразу,то дуже скоро,і якщо чудо працює рік то це виняток і "удача" покупця. Гальма кругом неадекват,то перетормоз,то навпаки))),блоки фтб тупо не можуть відзеркалити на ліворукі моделі і вирішили просто заглушити,ДС тільки пищить та не працює як повинно...клавіши розблокування шпулі жорсткі та клацають так що чути на другому березі.
Але,ціна за разові вироби робить своє,вже по 8 долларів котушки в них є!Чув вислови про нові катушки кожного року,так вже і щомісяця можна обновлюватись і попереднє викидати.
Що казати,комусь це подобається,ну то і ловіть хлопці на здоров'я,тільки це не про надійність і комфорт.
Andron (Вчора), fisherluck (08.01.2026)
Старий 08.01.2026, 20:56   #515
Alexandr_Korobchuk

Всі дописувачі визнавють суттєвий прогрес китайців, але котушки все одно говно
dddnew (08.01.2026)
Старий 08.01.2026, 21:31   #516
Ihtiofeel

Звідки Ви: Киевская обл.
Дописи: 699
Дякував: 13
Дякували 199 раз(и) в 67 повідомленнях
Вяземская: ...предлагаю вам взять несколько журналов - в пользу детей Германии. По полтиннику штука!
Преображенский: Нет, не возьму.
Вяземская: Но почему вы отказываетесь?
Преображенский: Не хочу.
Вяземская: Вы не сочувствуете детям Германии?
Преображенский: Сочувствую.
Вяземская: А, полтинника жалко...
Преображенский: Нет.
Вяземская: Так почему же?
Преображенский: Не хочу.
Ihtiofeel зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.01.2026, 22:21   #517
dddnew

Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.861
Дякував: 3.612
Дякували 2.310 раз(и) в 764 повідомленнях
Цитата:
Всі дописувачі визнавють суттєвий прогрес китайців, але котушки все одно говно
Скоріш всі хочуть їздити на Мазератті Джиллі не камільфо
dddnew зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Alexandr_Korobchuk (08.01.2026)
Старий Вчора, 00:13   #518
KLM

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Про китайські авто нічого не скажу,чогось на американському ринку їх немає зовсім...мабуть такі круті
Китайські мульти розвинулись дуже сильно,але якось в ширину...кількість зашкалює,а от з другими показниками поки що тільки "казки діда Панаса",і головний показник якості котушки це праця без проблем на протягу часу...ЧАСУ в мінімум 2-3 роки,а бажано і більше.
Блін,в мене Стіз Айр з нових уже 5 років,а про Альдебаран51 (10 років)та Піксі (10-15 років) я взагалі мовчу...ГП лежать на них запасні,але нема що міняти,все працює супер!
І тут у китайців зовсім біда,ці вироби починають гуркотіти та розвалюватись в руках якщо не зразу,то дуже скоро,і якщо чудо працює рік то це виняток і "удача" покупця. Гальма кругом неадекват,то перетормоз,то навпаки))),блоки фтб тупо не можуть відзеркалити на ліворукі моделі і вирішили просто заглушити,ДС тільки пищить та не працює як повинно...клавіши розблокування шпулі жорсткі та клацають так що чути на другому березі.
Але,ціна за разові вироби робить своє,вже по 8 долларів котушки в них є!Чув вислови про нові катушки кожного року,так вже і щомісяця можна обновлюватись і попереднє викидати.
Що казати,комусь це подобається,ну то і ловіть хлопці на здоров'я,тільки це не про надійність і комфорт.
Ну, нащо котушки по 10 років - не дуже зрозуміло. Якось так. Останні два роки розпродавав " колекцію", без жалю пішли по руках Антарес, частина ДС, Дайви. І з старих запасів залишився SS SV з потюненою шпулею і останній Метан ДС. Може ще щось..
Воно ж набридає просто з часом, а музейна некрофілія.. а чи треба?
Мене в певний час колекції просто стали дратувати, що паличок, що мультів. Що приманок.
Про китайські ДС - щось ви цікаве пишете , просто таки особливо в терміні " повинно". З ДС Шиманівських я , мабуть , тількі останнім Ексенсом не ловив ( весною прокидаю ), так що можу порівнювати що з чим. Стверджую - якщо ми про роботу ДС на китайцях, то - у бюджетказ вона просто працює, у просунутих ( типова Про Гіроскоп ) - працює краще ( або 100% не гірше ніж на топових Антаресах і Ексенсах ), а кастомізація гальмівних характеристик - то взагалі доки не про Шимано.
А ви точно свій досвід транслюєте?

Писи: щодо фтб - це років 6-5 тому, на хвилі копіювання воно таке робилось. З тих часів, принаймі Хайбо, ДМК, ще хтось ( треба дивитися ) - просто пішли на розробку своїх динамічних систем гальмівних, і вони класно працюють. Не кажучи вже про ДС.
Продумані лінійки - я раніше думав, що єдина реально чудова лінійка була тількі на АБУ ЛТЗ ( ну там то зрозуміло , Катсукі Імає робив ) , а у китайців зараз є не гірше , та ж Hasida Knight Elite - круто зроблено.

Ну і - порівнювати 8 ( або 20 ) доларові котушки з 300/500 доларовими, це канешна ого-го
Тут треба розуміти дуже просту річ - у китайців нема чудес, вам продадуть те що ви хочете, на ваші гроші.
Платіть гроші, получите вещщ Хороші гроші - харошу вещщ
( Нажаль, "чорний форум" закрився, а то б дав посилання на одного чувака. Правда - білорус. Просто він працював як спеціаліст по контракту на заводі в Китаю. Мехобробка. Так однією з продукцій цього заводу ( китайського ) були лінії нахлистових котушок, які ми знаємо по важким цінам і гучним назвам ).
Ну таке

Ну і нарешті - все тече, все міняється. В 70 рокі (ще епоха каталогів Внешпосилторга, "Берьозкі") Дайва як така була десь там далеко не в першому ешелоні,Абу, Корморан, Шекспір, Мітчел , ДАМ здається , ще багато чого - ото да, багато.
Хоча свою першу дайву я купив десь у 82 році (44 роки тому ) SS-20 , воно тоді десь гучніше ставало, але все ж ще Дайва ( і шимано ) не були в зірках абсолютних
Потім зірками стали.
Так і далі буде - хтось щось буде робити , зірки мінятися , сьогодні ці - завтра інші.
Як завжди.
" Не звикай до речей" як каже мій товарищ.

ПиПиСи - от не знаю, в якій Америці китайських авто нема, а от чомусь Polestar массово саме
з Копарта везуть. Треба, до речі, подивитися, яких ще китайців та" нема" в Штатах

Востаннє редагував KLM: Вчора о 00:27.
dddnew (Вчора), Zander (Вчора)
Старий Вчора, 00:25   #519
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 390
Дякував: 16
Дякували 49 раз(и) в 29 повідомленнях
Тільки от "топові" китайці,по типу топових моделей DMK,коштують 200-250usd. Shimano 22 aldebaran bfs в даний момент можна купити на Plat за ті ж 250usd. Єдине,в чому китайці в цьому випадку виграють-це відсустність плати за розтаможку й доставку. А от якість отих топових DMK навіть і близько не стояла з Альдебараном,котушки абсолютно різного рівня. З того що я бачив з оглядів,то ті дорогі дмк йдуть в тих же дешевих корпусах,що й дешевші моделі,нутрощі мабуть теж однакові,крім гальм хіба що. Більш бюджетні моделі взагалі хлам,як на мене,дешман відчувається у всьому,навіть смердить дохлою мишою,зразу з коробки-таке собі перше враження. Якщо бюджетні дмк порівнювати з якістю безінерційок,то це десь на рівні базарного ширпотребу,кобри всілякі і тд,навіть не Дайва Нінзя чи Екселер,до цього тим котушками ще також далеко,хоч і коштують вже вдвічі дорожче від останніх.

Добавлю відразу й про вудлища китайські-бюджетні за 50-100usd коштують своїх грошей,все що дорожче сенсу не має як на мене,може хіба Kuying,як виключення. Придбав недавно у Smolika топового китайця Purelure Nomble. Без знижок на Алі коштує майже 300usd,і це вже абсурд якийсь. Виходить ця палка коштує як мій Smith Dark Shadow,а то й дорожче. І заявлено що в тому Purelure якісь там супер-пупер карбони і так далі,а дзвінка що аж штани від покльовок злітають. На ділі ж вона по факту глухіша,ніж той Сміт,при чому він навіть не джиговий,а чисто воблерний,з регулярним строєм. В цілому паличка хороша,і збірка і дизайн,кидає добре,але своєї ціни,як на мене,вона не варта.

Востаннє редагував fisherluck: Вчора о 00:46.
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Andron (Вчора), Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 00:46   #520
KLM

Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Тільки от "топові" китайці,по типу топових моделей DMK,коштують 200-250usd. Shimano 22 aldebaran bfs в даний момент можна купити на Plat за ті ж 250usd. Єдине,в чому китайці в цьому випадку виграють-це відсустність плати за розтаможку й доставку. А от якість отих топових DMK навіть і близько не стояла з Альдебараном,котушки абсолютно різного рівня. З того що я бачив з оглядів,то ті дорогі дмк йдуть в тих же дешевих корпусах,що й дешевші моделі,нутрощі мабуть теж однакові,крім гальм хіба що. Більш бюджетні моделі взагалі хлам,як на мене,дешман відчувається у всьому,навіть смердить дохлою мишою,зразу з коробки-таке собі перше враження. Якщо бюджетні дмк порівнювати з якістю безінерційок,то це десь на рівні базарного ширпотребу,кобри всілякі і тд,навіть не Дайва Нінзя чи Екселер,до цього тим котушками ще також далеко,хоч і коштують вже вдвічі дорожче від останніх.
Можна я ніяк не буду коментувати настількі ємоційно- безапеляційні твердження?
( От тількі нащо ви себе так мучаєте тими китайськими мультами, та й взагалі китайськими виробами. Це не питання, відповідати не треба.. Це співчуття... )
dddnew (Нині)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:40.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua