|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1961 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() А хтось ще й робив ці підробки, мабуть - майбутній фаворіт
|
|
|
|
|
|
|
#1962 |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 341
Дякував: 134
Дякували 308 раз(и) в 120 повідомленнях
|
Время идет, подходы меняются. Честно, не такой я фанат Фаворита, что бы настолько интересоваться их производством и продукцией, хотя знаком с людьми которые в Ибисе разрабатывали спиннинги Фаворит. При встрече с ними, если не забуду, выясню реальную картину, как все обстоит.
|
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Звідки Ви: Київ
Дописи: 204
Дякував: 57
Дякували 98 раз(и) в 56 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#1965 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 341
Дякував: 134
Дякували 308 раз(и) в 120 повідомленнях
|
Цитата:
нет у нас любви друг к другу. Такое бывает. Я не хвалю, не критикую - просто не сложилось. С Берегом сложилось, мне хватает.
|
|
|
|
|
|
|
#1967 |
|
mista ryba lowa
|
Эх, королівство непрямих відповідей якесь
|
|
|
|
| 2 користувачів подякували |
dddnew (18.03.2026), Olexandr_Korobchuk (18.03.2026)
|
|
|
#1968 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Цитата:
Вам не надоїло? 1. Спочатку нападки на Серегу КЛМ, який ловив мультами мабуть ще коли ви в школу ходили, і переловив стількома, що вам в підвал не влізуть.. 2. Тепер з "товаришем полковником" задираєтесь.. У вас там в США - хвороба така, "синдром нарциса", як у Трампа ? ))) По суті питання: Я особисто, і багато хто тут з вами "в дискусії" - бачив, тримав в руках і навіть ловив - КРИВИМИ Лумісами (мова про ІМХ та ГЛХ) та Ламігласами (Сертифайд Про). Це часи, коли Фаворіта ще в проекті не існувало, а Ваня Самойлов був просто рибалкою-ентузіастом з цього сайту. Як і багато хто, хто потім зовсім про це забув (Вова Воротняк, Леша Страшний.... список тут на не один десяток людей). Кроя - я кривого бланку не бачив, АЛЕ - якість збірки: криво поставлені кільця та/або катушкотримач, я бачив "охапки", на складі офіційного дилера на Мостицькій в свій час - Вайлд Рівери, Авіди.. Правди за для - Легенд зібраних відверто похабно я не зустрічав. І ще ось це: "І ще,цими палками вся Америка ловить" (с) - відверто не так. Особисто був і на Східному, і на Західному узбережжі. І навіть рибачив. Вся Америка ловить дешманом з Басс Про Шопс и прочими Квантумами, а Лумісом і Кроєм - до 5% схиблених ентузіастів... Досить, пане Василій, читати вже трошки ахінєю набридло. |
||
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.021
Дякував: 797
Дякували 598 раз(и) в 342 повідомленнях
|
Цитата:
Гарантіі на них є кругом,може максімум треба сюди прислати і вже тут або самому завезти до представників,або поштою. |
|
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
|
Цитата:
Дешманом з басспро ловить 95% з берега,але це все рибалки вихідного дня з дітьми на сім'ями часто,і більше половини імігранти... 95% на човнах ловлять дорогими снастями а дешман тримають для гостей))) Ну добре хоть Крой трохи реабілітувався ![]() Та я рибу ще до школи ловив))),не мультом правда... а якими саме мультами "Серега ловив" в 70-х роках? Йому вже 70+ має бути. Ще раз питаю,звідки криві Луміси у вас взялись? Знайомий привіз?))) Немає їх в такому стані в магазинах! Вам партію брака привезли,іншого придумати не можу. Ну і бажано якесь фото чи відео,а то тільки розповіді,при всій моїй повазі до місцевих профі... Нападки? Задираєтесь? Дійсно??? Не знаю що там за хвороби в Штатах,я в Канаді,але у вас точно не все в порядку зі сприяттям реальності,друже. Може якісь приклади моїх нападок та задирань напишите мені,бо виглядаєте як черговий балабол зі стажем ![]() "Вираз «нести ахінею» використовується для опису мовлення, позбавленого здорового глузду, логіки чи змісту." Так де саме я сказав щось позбавлене здорового глузду, логіки чи змісту? Чи вам просто слово сподобалось,а не знаєте як і де його використовівати? Так от без логіки та змісту поки що ваша нападка бузглузда на мене. Блін,чесслово,спілкувалися собі мирно по палкам...ні,прийшов громадський обвинувач і хоче срача дуже))) |
|
|
|
|
|
|
#1973 |
|
|
Не давав спокою діалог з Майком. Щодо фурнітури вудлищ.
Випадково знайшов канал Вадима puh'a Цікавий ролик за кільця, свіжий. Три доби. [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#1974 |
|
|
Якщо не перегружали,то явний брак або було пошкодження. Нажаль таке буває.І знов таки,нажаль що ви або хто там власник цього 843 не знали про можливість повноцінної заміни по гарантії...
|
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
|
Цитата:
Це мої граблі. Були. Хотів би так думати. |
|
|
|
|
|
|
#1976 | |
|
|
Цитата:
Своя думка має бути! Обов'язково!Під нею має бути обгрунтування засноване на отриманому досвіді. А що з нею далі робити,вже діло кожного окремо. |
|
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
|
Цитата:
![]() У Діда завжди був та досі лишився головний напрямок, - це кращі бланки. БЛАНКИ,а не вилизування фурнітури та прикрашання стразами з фото улюбленого пса на батті))). Плюс,це серійне виробнийтво та має якісь процент брака,який на внутрішній ринок в магазини не іде,а от віддати його ділеру в якусь екзотичну Європу можна спробувати,а ось пройде? Як би там не було,по надійності в роботі та забеспеченню гарантії в своїх категоріях(бассовики,стрім та салмон) це кращі бланки на світі. |
|
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.862
Images: 3
Дякував: 1.305
Дякували 5.097 раз(и) в 714 повідомленнях
|
у березні особливе повітря...пізд...жом іноді тхне
. Як можна зламати 843??? Лупити скелю хіба шо за всю мазуту...це мабуть самий потужний дєдовський дрин.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|