|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Спиннинговые снасти Удилища, катушки спиннинговые и мультипликаторные. Шнуры и лески. Фурнитура и крепеж. Родбилдинг. |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1 |
|
Звідки Ви: Поближе к воде
Дописи: 910
Images: 1
Дякував: 2.039
Дякували 1.907 раз(и) в 178 повідомленнях
|
Спінінги Graphiteleader, Tict, Crazy Fish
Lure: MAX 3g Line: MAX 2,5lb Кільця: Fuji TORZITE Довжина 1м 83см; вага 49грм; діаметр вершинки 0,7мм. Комплект: чохол, бірки. Стан ідеальний. Привезена з Японії. Сухенька, легенька "типова" топова корта. Чудова чуйка. Гарно підійде як для анімації в товщі води так і для мікроджигу в межах тесту і трохи в плюс. 12500грн (ціна в магазинах від 18500) 2. Tict SRAM EXR-60S-Sis Line: (mono)0.8-2lb Rig Wt:0.2-2g Довжина 1м 83см; вага 58грм; діаметр вершинки 0,6мм. Комплект: чохол, бірки. Сухий, надчутливий універсальний інструмент. Стрій середньо- швидкий. Класичне зручне руків'я без виїб..ів. Верхній тест занижен. Я б сказав 3.5грм плюс приманка можна закидати та анімувати. По низам все добре. Вважається однією з кращих палочок для спортивного мікроджигу. Стан ідеальний. 3. Tict SRAM Ultimate tuned UTR-67 smr Line(mono): 0.8-2lb Rig Wt: Zero-3.5g Довжина 2м 3см; вага 65грм; діаметр вершинки 0,8мм. Комплект: чохол, бірки. Топова линійка Tict. Стан ідеальний. По відчуттям бланк має гарний запас потужності, не надто тонкостінний. Верхній ткст занижен. Можна закидат не силовим десь 5грм плюс приманка. Чуйка присутня. Бланк жорсткий, стрій швидкий. 4. Crazy Fish NANO Zero hit 5'8" 0.2-1.5g MF Довжина 1м 72см; вага 39грм; діаметр вершинки 0,65мм. Комплект: чохол, бірки. Кільця: Fuji TORZITE Стрій середній. Вершинка солідова. Топова линійка від Crazy Fish для наноджигу. Цільне карбонове руків'я. Стан ідеальний- дві короткі риболовлі. (Мабуть нано це не моє). Стоїть без діла. 6000грн. Востаннє редагував АлександерЪ: 19.02.2026 о 21:28. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|