|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1842 |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 673
Дякував: 42
Дякували 168 раз(и) в 121 повідомленнях
|
У мене був скай(і не тільки),і я для себе вже давно зрозумів,що фаворит то не для мене,забагато компромісів за неадекватні гроші. Більше всього дратує їх тупий дизайн заради дизайну,особливо люблять повийожуватись з ручками,головне щоб виглядало круто й унікально,а те,що воно в руці некомфортне-про це вони на жаль не думають. Судячи з відео з даним скаєм це також актуально. А якщо чесно воно мені в принципі й задарма не треба було б,коли в арсеналі Ексенси є в подібних типажах.
|
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.021
Дякував: 798
Дякували 598 раз(и) в 342 повідомленнях
|
Та розмова ж не за те чи вам треба цей скай))) Ви просто даєте поради про те,чого в руках не тримали...про екстрафаст(з опису) було потужно
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Olexandr_Korobchuk (02.02.2026)
|
|
|
#1844 |
|
mista ryba lowa
|
Так це ж круто що вони єксперементують, я не тримав жодного спінінга від них щоб було не зручно руці. Навіть таки візуально спецефіічні як у імпульса або рапіда, на практиці - дуже зручні. Щодо кастінгового ская - там також цілком зручна ручка, і трикутний профіль бата дуже в тему, і в руці приємно і на виважуванні важкої риби дуже зручно під лікоть ложиться. Якщо в когось довга долоня - то можливо йому й буде ручка затонкою, мені з моєю широкою та короткопалою - так як треба.
|
|
|
|
|
|
#1845 |
|
mista ryba lowa
|
А вот стрічка для намотування на ручку - мене дуже зацікавила, я б ею форгріпи на зодіках пообмотував, та й можліво не тільки форгріпи, а й під котушкою, і на щоку катушки б приліпив бо руки мерзнуть.
![]()
|
|
|
|
|
|
#1847 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Звідки Ви: Прилуки
Дописи: 166
Дякував: 617
Дякували 42 раз(и) в 26 повідомленнях
|
Міцного.
Подивившись відео(що знайшов),почитавши відкугі та описи(теж з того що знайшов) назріло наступне питання. В кого є реальний практичний досвід ловлі ціми палками? Якою з них комфортніше.. точніше кайфовіше рибалити? Shimano DiaLuna Shimano Exsence Daiwa Lateo. Зріст однаковий, верхній тест теж(130 гр). |
|
|
|
|
|
#1854 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.103
Blog Entries: 22
Дякував: 533
Дякували 1.583 раз(и) в 706 повідомленнях
|
Як би до цього палка не склалась в "прямому ефірі" і це не було викладенно в Ютуб, маю величезний сумнів що палку замінили б. А так "обсирон" був феєричний
|
|
|
|
|
|
#1857 |
|
mista ryba lowa
|
Звісно б не замінили, бо він сказав що гарантія закінчилася, але якщо що, в мене є кілька випадків у знайомих, коли за гарантією міняли без питань. Взагалі доволі дивна поломка, на шпіготі...
|
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.994
Дякував: 18.995