|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#381 |
|
mista ryba lowa
|
Пару років тому хтось його купив і отримав відвертий брак одразу з коробки, не пам'ятаю хто і що саме зламалося (можна пошукати, воно або тут або в пингвині було). Від китайців він нічого не добився і питав як вирішити проблему. Як на мене, рішення виносу ГП на передній бік шпулі доволі дивне. Ціна у котушки, хм, добряча така ціна... Можна купити за третину його вартості якогось брейна чи лакіджона... А за одну шосту щось таке -
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.845.80 | Високошвидкісна металева котушка для підлідної риболовлі 5:3:1 ультрагладке колесо для риболовлі нахлистом 4+1 BB Портативна котушка для зимової риболовлі на плоті [[Ссылки только членам профсоюза. ] Як я і зробив, ))) та отримав апарат що гучно жужжить парою, але вертиться... Коли я висунув китайчелам предьяву то вони сказали що то штатна робота, і що якщо я увімкнути трещотку - я не буду чути того гула та скрежета або можу повернути котушку через відкриття спора. Вузкопльоночні лайноїди... Оскільки купив я її за 600 грн і наступного дня тре було їхати ловити рибу, а попередню, таку саму, але з короткою ногою і не жужжащую, я прогубив в рундуці у приятеля. То я намотав нитку і поїхав ловити. Якогось суттєвого дискомфорту я не відчув.бо не так часто її мотати треба...
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Sergii Doc (03.12.2025)
|
|
|
#382 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.568
Дякував: 298
Дякували 3.192 раз(и) в 1.025 повідомленнях
|
Хунвейбіни, вони такі хунвейбіни
DMK ( purelure ) почала продавати комплект ( боковина і шпуля) ,для Cheetah Air DC. Встановлюється і маємо котушку для діапазона 1-15 с гальмівною системою AIM , що стоїть на їх УЛ мультах. Вапше... в рамках одного мульта маєш дві гальмівні системи, з різними шпулями, під різні задачі.За смішні гроші. маємо два мульта в одному - l, ml Cheehah Air DC i UL- DMK Silver Feather 60AIR. Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.990.33 | PURELURE CHEETAH AIR Original Spool 1-15g Lure Wt Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.990.33 | PURELURE CHEETAH AIR Original Spool 1-15g Lure Wt [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#384 |
|
|
Або ще дешевше [[Ссылки только членам профсоюза. ]
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.975
Дякував: 230
Дякували 1.105 раз(и) в 563 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 876
Дякував: 87
Дякували 564 раз(и) в 82 повідомленнях
|
коротше кажучи - можна трохи почекати і будь-який твій мульт буде електричний...
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#388 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
|
Цитата:
кстати на фидер или на матч получится интересная тема, клипсоваться не надо. правда оно все в лайтовых категориях сейчас, как я понимаю, максимум условно до унции, а на фидер нужна хотя бы трехсоточка. зато для матча будет самое то. вот для спиннинга ценность сомнительна. все-таки там, где это имеет значение, каждый заброс требует другой дальности, потому что расстояние до противоположного берега или "вон под тот корч" каждый раз меняется. |
|
|
|
|
|
|
#390 | |
|
|
Цитата:
Я досить багато подорожував по Китаю, схід, південний схід, південь - багато каналів ( сотні , тисячі кілометрів і різних ширин - від пари десятків метрів до сотні) , копаних водойм з правильною геметрією Там мульт з можливістю фіксації відстані - то що треба. Другий приоритетний тип водойм - великі озера, великі - це кілометрові акваторії і таких озер багато, від того і береговики дальнобійні в верхньму ціновому немало присутні. Доречі - круті, але недешеві, з підкресленою головною якістю - саме дальнобійностю. Ну, специфічно там. Ну , і море.. Загалом - вони більшість того що роблять нового - роблять під себе. І не з розрахунку на малозабезпечену аудиторію. І, так, серед не просто лебідок великого розміру шпулі я наразі знаю тількі один мульт - Лонгзе В200 DC. Бочечка, 39 мм шпуля, вага 185 гр, по деякій інфі - до 80 гр працює впевнено. |
|
|
|
|
|
|
#391 |
|
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.044
Blog Entries: 22
Дякував: 509
Дякували 1.550 раз(и) в 686 повідомленнях
|
Приїхала сьогодні моя перша Хуйсуньвиньська катуша
![]() DMK Cheetah Air, той що карбоновий. Відверто кажучи, якістю збірки дуже приємно здивований - нічим ну поступається далеко не бюджетним Дайвам з Шиманами. На БФС-ному Volkey виглядає досить достойно ![]() Приємним сюрпризом, в додачу до DC, стала додаткова шпуля+щока. На ДС-шну шпулю влізло 150м #0.8 шнура 8-жильного Сігуара. Завтра, якщо дасть погода, вискочу на озеро для покидушок ) |
|
|
|
|
|
#392 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Ох в мене також ручки чешуться, але ще їде. |
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
|
Перші враження після покидушок:
- в режимах тихого закиду і ловлі з човна зловити бороду не реально - режим майстр вже вимогливий до техніки закиду - пару борід зловив (грався з налаштування) - дальність: я би сказав достатня. Що кинулось в очі Рідж 70 летів не набагато ближче ніж джига 7гр+Предатор2'. Шпульні шари по любому промивати - залиті мазюкою шо капець. Думаю, вони крали дальність не слабо Добавлю до попереднього: - Шари промив - однозначно під заміну. - Розміри шарів 5х10х4 та 3х7х3. - Після промивання катуха кидає відчутно далі. - Різниця в закиді звичайною шпульою і DC не критична, пару-тройку метрів. Але це в режимі мастер/Лонг каст. Як писав вище - тут зловити бороду цілком реально. - звичайна шпуля мені сподобалась чомусь більше) В цілому досить достойна лайтова катуха з класними функціоналом. Єдине що викликає питання - як довго вона проходить. Але то покажи час, згодом. За свої гроші катуха бімба. PS Якщо що, то все написане то тільки моє враження без претензії на істину Востаннє редагував Olexandr_Korobchuk: 10.12.2025 о 18:33. |
|
|
|
|
|
#395 | |
|
|
Цитата:
![]() По звичайній шпулі - ну , вона не зовсім звичайна, там нормальна, оригінальної розробки DMK динамічна магнітка ( динамічний рухомий елемент- магнітне кільце з пружиною, воно притягується до боковини шпулі в залежності від швидкості ). Працює дуже впевненно. Зараз на тесті мульт від DMK з такою ж гальмівною системою, але з 34 мм шпулею. Ну дуже приємна штука Востаннє редагував KLM: 11.12.2025 о 03:20. |
|
|
|
|
| 3 користувачів подякували |
|
|
#396 | |
|
|
Мав на увазі не DC-шні гальма. А так да, гальмівна система досить незвична, але не менш ефективна.
Порівнюючи з Daiwa SS SV + мілкошпуля Roro: дальність +/- однакова, але з DMK закид набагато комфортніший Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Звідки Ви: г.КиЇв
Дописи: 91
Дякував: 72
Дякували 68 раз(и) в 10 повідомленнях
|
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
|
Ну шо, кабальєро...
Таки докидав до розуміння отой мульт, що DMK, що з фірмовою гальмівною системою ( магнитно- механічною ) AIM, з 34мм шпулею. Повна назва - DMK Yannic Pro Перше - саме такого мульта зараз на Алі нема, найближчий це DMK Chetah Elite, плюс-мінус те саме, ( шассі, гальмівна , шпуля 34мм ) але шпуля 10.4 гр, глибока. Ну як глибока - стандартного для 34мм шпуль об.єму. Ручка метал. В тій версії , що у мене зараз на руках - шпуля 7.92 гр, мілка. Ручка чомусь карбон, шассі пластикове, тобто версія ближча до бюджетної. Загалом - бюджетна. ШП.. ну звичайні, нестримного бажання міняти-мити не виникло. ( хоча в 28мм мульті такі по відчуттям треба було б але я не став )Тактильно - ніяких катстрофічних люфтів, рокоту, шуму, рівень середніх Шиман. В роботі... А от в роботі конкретно сподобався мульт. Зрозуміло, передбачувано налаштовуються гальма ( осьовик- просто вибрати люфт ), реально широкий діапазон гальмування. Не зовсім очікувано, але абсолютно адекватна робота і з компактами і з погано літаючими вобами. Тобто є і дальність, якщо треба, і контроль якщо треба. Я писав раніше , шо ця гальмівна ( АІМ ) працює на 28мм шпулях набагато зручніше і зрозуміліше, ніж гальмівна на Альдебарані ( Калькутті ) БФС. Ну, як на мене. Зараз, покидавши вже на шпулі з стандартним 34мм діаметром, з боковим вітерцем, різними приманками - схильний думати, що вона працює аж ніяк не гірше, ніж SV на сорозмірних Дайвах. ІМХО - і перехідна сходинка не так відчувається, коли спрацьовує гальмівна. Ну, от реально сподобалося. Мінус..ну він є у половини мультів. Дуже легко крутиться ковпачок осьового гальма, легко збивається. Бісить. Загалом, та й в цей бюджет - то шо треба. Але, як на мене, то вже треба цілитися на топовий варіант цього мульта - Purelure Mystical. 179 gr, NMB підшипники, класні надлегкі шпулі, метал шассі, всі діла... Не дешева по міркам китайців, але...якщо хочеться - чому ні.Ну, почекати знижок, купони, те...се.... ![]() Загалом - зачьот ![]() Щодо гальмівної: на фото боковини, оте кільце, на якому надписи - і є динамічний елемент. Воно магнітне, підпружинене , при підвищені швидкості шпулі - підтягується вздовж осі до боковини шпулі і гальмує. Тобто - це не лінійна магнітка, а оригінальна динамічна гальмівна система. І добре працює. Нечастий випадок, коли тестування дало суцільне задоволення, незважаючи на те, що це бюджетний варіант цих DMK мультів з 34мм шпулею і АІМ гальмами. Комфортний і зрозумілий мульт. Востаннє редагував KLM: 11.12.2025 о 17:37. |
|
|
|
| 10 користувачів подякували |
Andron (12.12.2025), dddnew (22.12.2025), Kolya_com (27.12.2025), Kostya (11.12.2025), Olexandr_Korobchuk (11.12.2025), Sergii Doc (13.12.2025), workforashot (11.12.2025), Zander (11.12.2025), zbb (11.12.2025), Балтиец (12.12.2025)
|
![]() |
|
|
|
|