|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Гриболов Грибная охота |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1901 |
Реєстрація: 24.01.2015
Звідки Ви: Ворзель
Дописи: 651
Дякував: 1.364
Дякували 7.598 раз(и) в 439 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Реєстрація: 26.10.2011
Звідки Ви: киев
Дописи: 2
Дякував: 0
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Реєстрація: 10.07.2011
Звідки Ви: г. Киев, работаю в Киеве:))
Дописи: 744
Дякував: 4.953
Дякували 10.313 раз(и) в 611 повідомленнях
|
Чого ж "ні", й навіщо викидати? Саме вона й є. Молода парасоля, стадія "ковпачок". У цьому віці ніжка ще не тверда й не жилава, беремо повний гриб - не лише шапинку. Єдине - тут ще не зрозуміло, чи то парасоля велика (Macrolepiota Procera), чи то парасоля червоніюча (Chlorophyllum rhacodes). У великої пізніше з'явиться строкатий малюнок ("зміїна шкіра") на ніжці. У червоніючої ніжка залишиться гладенькою. Велику можна смажити вілразу, червоніючу треба бланшувати (занурити до окропу на 3 хвилини) - без цього може бути гіркою й викликати неприємні ефекти.
|
![]() |
![]() |
3 користувачів подякували |
![]() |
|
|
|