Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Спиннингист
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Спиннингист
Все о ловле спиннингом взаброс. Воблерами, железом, джигом, поводковые оснастки, техника, тактика, снасти и т.д. Спортивный спиннинг.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий Нині, 05:59   #3581
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 355
Дякував: 12
Дякували 34 раз(и) в 19 повідомленнях
Цитата:
Допис від boatman69 Переглянути допис
Їх мільон, а без озвучки бюджету - два.Якщо ваше - чисто під судака це колуватість, то воно апріорі не буде супердальнобійним.Треба більше інформації і кількість грошей, ну і виробник "наш" чи японець !
Наприклад, я в свій час мав для " хто вище б'є, той краще грає ": Yamaga Blanks Blue Current TZ BLC-93/TZ Nano All-Range.Зараз з далекобійних є Apia Grandage Lite 90.Дорого - да, але це щоб надовго і без візітів на барахолку......
До речі у каждої японської фірми є серія вудилищ такого плану і вони +- однакові.
Чи можете щось сказати за Apia Grandage Lite 90? У нас про неї інформації взагалі ніде немає. Як вона порівняно з Ямагою,можливо тіктами,якщо у вас були?
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 09:35   #3582
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.877
Дякував: 18.805
Дякували 33.190 раз(и) в 7.498 повідомленнях
Що до Аргенто УХ, якщо во главу кута ставити єї дальнобійнсть а не "лапшистість на потрях", то дуже непогано можно єю ловити судака джигом. Крім того, не дивлячись на єї делікатність, запас міцності в неї кінський

IMG-a0c2ead24b375bdd0515bd5a1a92757d-V.jpg
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Vov4ick (Нині), Zander (Нині)
Старий Нині, 17:04   #3583
Vov4ick

Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 120
Дякував: 571
Дякували 663 раз(и) в 43 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Дякую за поради,у вільний час сам трохи пошукав що у нас є по магазинах. Найкращі варіанти це мабуть Tict ICE CUBE IC-90TG-Sis та Apia Grandage Lite 90,остання до речі на порядок дешевше за тікта,хоча за в закордонних магазинах різниця у ціні долларів 60,у нас же більше 100,люблять наші торгаші наваритись на попсі.
Якраз перед Великою Війною в січні 2022 купив Tict Ice cube 90tg до 21г. В тесті від 5+2.5" до 20 грам ваги всієї оснастки більше не парюсь щось щукати. Дві шпулі з #0.4 bornrush x8 та #0.6 ygk upgrade x8 і все - прощавайте всі магазини, під цей тест ви мені нічого не продасте. Я заплатив трошки грошей 1 раз і зберіг в рази більше на "купив - не те - продав дешевше - купив...".

Update: через мої руки пройшло десяток спінінгів, не більше. Впевнений на 100%, що є ще кращі. Але мені його досить і перебирати бажання немає.

Востаннє редагував Vov4ick: Нині о 18:10.
Vov4ick зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 17:13   #3584
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 1.044
Дякував: 219
Дякували 1.858 раз(и) в 409 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
Чи можете щось сказати за Apia Grandage Lite 90? У нас про неї інформації взагалі ніде немає. Як вона порівняно з Ямагою,можливо тіктами,якщо у вас були?
Апия жорсткіша набагато ніж Ямага, дуже жорстка середина і комель як і у Tict Ice Cube IC-90TG-Sis, але набагато легша, дуже чутливі вершини.Щоб розмовляти на одній мові, скажіть які спінінгі такого плану у вас були? Бо як я і писав, наприклад ці 9 в принципі +- однакові.Правда за Tict було багато інформації за поломки, хоча причина,я думаю, в власникахЩо до дальності, її добиваються не спінінгом, а шнуром оптимального розміру і напряму сибас, якщо корчів у вас немає.Ну і судак у вас ставковий чи річковий, бо це дві великі різниці.
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vov4ick (Нині)
Старий Нині, 17:54   #3585
Vov4ick

Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 120
Дякував: 571
Дякували 663 раз(и) в 43 повідомленнях
St. Croix Avid 90MH 10.5-28 (AVS90MHF2)

Вітаю.
В пошуках медіум-хевіка натрапив на спінінг St. Croix Avid 90MH 10.5-28 (AVS90MHF2). Він в магазині стоїть в єдиному екземплярі. Дуже сподобався баланс та стрій (не кол). А по тесту розумію, що там запасу вистачить до 35грам тільки так.
Ніде по ньому не можу знайти інформації чи оглядів.
Можливо у вас є досвід знайомства з ним чи комусь підбирали? Дякую.
Vov4ick зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Нині, 18:22   #3586
Zander

Звідки Ви: Киев
Дописи: 6.126
Images: 57
Blog Entries: 7
Дякував: 9.448
Дякували 17.072 раз(и) в 2.605 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vov4ick Переглянути допис
Вітаю.
В пошуках медіум-хевіка натрапив на спінінг St. Croix Avid 90MH 10.5-28 (AVS90MHF2). Він в магазині стоїть в єдиному екземплярі. Дуже сподобався баланс та стрій (не кол). А по тесту розумію, що там запасу вистачить до 35грам тільки так.
Ніде по ньому не можу знайти інформації чи оглядів.
Можливо у вас є досвід знайомства з ним чи комусь підбирали? Дякую.
Легендарний трофейний лососевік.
Які огляди? Коли він, разом з Wild River був популярний - Інтернет ще був через телефон, проводний телефон (модем).
Ось звідки він родом, штат Вісконсін (США):
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

але довгі Евіди вже зняти з виробництва.
Вам для чого? Під джиг піде гарно, якщо вага не лякає. Верх там 40 + "сосиска", а мо і 50 гр...
Zander зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vov4ick (Нині)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:29.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua