Цитата:
Допис від Vasylii

Ну як я і думав,ви просто теоретик повторюючий китайські лозунги про їхні недо-вироби і суворий ділетант в мультах та їх гальмових системах... я ще такого бреда не чув,а ви це з радістю наминаєте 
Напомню вам,в мене була перша Лонгзі зі всіма цими обіцянками по кастомізації ,легкому старту і навіть щось там при падінні на воду підключити можна було(у вологих мріях таких дилетантів як ви  ),а по факту виявилось що там проста лінійка стоїть!Тому вам і так комфортні ці псевдо-дс.
І як вам поміг "режим компенсації старту під надлегкі приманки"? Які саме надлегкі ваги ви кидали?
Не буду більше гаяти часу на вас,ловіть як хочете і чим завгодно. Але мульт явно не ваше! От фідер друге діло,поплавок з черв'яками...
Найкращого вам!
|
Здається - у вас просто руки не з того місця ростуть, судячи з ваших тотальних і понурих катастроф. А з авто вже все, чи ще будете борсатися?
З вами розмовляти - як з голубом в шахи грати. Все одно в певний момент поваляє фігури, насере на дошку і полетить курликати шо він переміг

Та й бути татом з анекдоту про " тато, а де море" мені теж нецікаво.

Тож - найдіть собі якісь вільні вуха, і випорожнюйтесь туди в своїх стражданнях і публічній самореалізації

Маю надію, ви до мене більше не будете звертатися