|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
О форуме, и всяком-разном
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
01.12.2021, 21:10 | #1 |
Комендант
|
Ищенко Сергею нужна помощь!
Мария Бритова
4 ч. · Ищенко Сергею нужна помощь! Если вы это читаете и возникает ощущение дежавю - так и есть. К сожалению, многие болячки у людей за 35 имеют последствия. Сначала гепатит, потом инсульт, теперь инфаркт. Сейчас Сергей в реанимации. Была операция на сердце, деньги нужны очень, семья Дяди Сережи будет безумно благодарна за любую помощь. Поверьте, я сама ненавижу такие публикации делать, но, к сожалению знаю, как дорого обходится бесплатное здравоохранение в Украине. Востаннє редагував SL: 28.05.2024 о 22:53. |
Пользователь сказал cпасибо: |
ech (01.12.2021)
|
28.05.2024, 22:52 | #3 |
Комендант
|
Друзі, наш товариш-риболов і дуже гарна людина потребує допомоги. Навіть невеличка сума буде дуже доречною і величезним знаком уваги та підтримки. Дякую Вас за розуміння!
________________________________ Сергей Ищенко Доброго дня шановні друзі. Дуже потребую Вашу підтримку і допомогу. Знову потрапив в лікарню і мені зробили ще одну операцію на серці, а саме коронографію з установкою вже третього стента. Вимушен звертатись до Вас. Тому що мені не вистачає коштів розрахуватися з державою за цю операцію. Я розумію, що зараз дуже складні часи, тому буду вдячний за будь - яку Вашу допомогу. Для підтверження інформації додаю звіт по рахункам. Карта для вашої допомоги В Приватбанк Іщенко Сергій Вікторовіч 5457 0822 7580 8363 Щиро Дякую З Повагою, Іщенко Сергій Я розумію, що зараз важкі часи. |
|
|
|