|
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Лодки, моторы
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
07.02.2020, 12:43 | #61 | |||
Звідки Ви: Чернигов - Москва - Грозный - Акаба - Пхукет
Дописи: 223
Дякував: 251
Дякували 304 раз(и) в 96 повідомленнях
|
Цитата:
Цитата:
LOGOS-Marine не дала информацию? А какую информацию Вы у них запрашивали? Вообще странно, АВС моторс вроде серьезная контора, я у них что-то покупал, если реально их косяк, почему не поменять без суда? Цитата:
У SUZUKI блоки цилиндров не нумеруются. Единственный номер выбит на струбцине, он и вписывается при регистрации. Никаких других номеров в моторе нет, блок цилиндров - деталь не номерная. Востаннє редагував Jaffar Al-Battany: 07.02.2020 о 13:27. |
|||
2 користувачів подякували |
Кудряшов Александр (12.02.2020), Юстас-авто (07.02.2020)
|
07.02.2020, 13:17 | #62 | |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 29
Дякував: 12
Дякували 29 раз(и) в 10 повідомленнях
|
Цитата:
1)Дякую.Довго розмірковував над цим кроком,але перечитавши ще раз ваші поради-подав клопотання(про залучення треттьої сторони) в останній день.Відповідач не очікував і поки що начебто все покотилось в потрібному напрямку. 2)Треттьою особою на боці відповідача. 3)Розірвання договору купівлі-продажу та повернення коштів,а я віддаю назад двигун відповідачу.(який і так у нього знаходиться з 11.06.2018року-крайній виток оливи) 4)Вже задумався над цією порадою...Але це мабуть складний процес?Мені потрібно буде шукати бюро перекладів,перекладати позов/додатки на япійську мову і т.д. 5)Зважаючи на те,що проблеми з мотором почалися у 17році,а наразі 2020,то час на розгляд справи,втратив актуальність.На чому відпочивати(інший двигун та човен) у мене є...Вкладених коштів шкода,але так склалось.Тому-рік туди,рік назад принципового значення не мають 6)Інформація яка повинна бути у відкритому доступі-ринкову вартість для споживача "блоку з головкою в зборі зібраного на заводі виробника". І те що стосувалось мене особисто-тобто підтвержуючих(чек,товаро транспортну накладну,дату виготовлення,№партії) документи на замінений в моєму виробі "блок з готловкою) Ще деякі потрібні по справі. 7)Тому що ФОП Більченко ,(саме він складав акт дефектації,та приймав рішення по заміні),що за матеріалами справи(наданих відповідачем) є "уповноважений дистриб'ютором двигунів «Сузукі» в Україні на здійснення діагностики човнових двигунів та визнання несправностей двигунів гарантійними випадками",він же АБС моторс...,на мою пропозицію заміни двигуна на інший (після крайнього витоку оливи) заявив-ти ще спробуй виграти справу в суді... От і прийшлось йти до суду... Востаннє редагував Юстас-авто: 07.02.2020 о 13:32. |
|
5 користувачів подякували |
BUS71 (07.02.2020), Hobit (08.02.2020), hunterv (19.02.2021), Sergii Doc (09.02.2020), Кудряшов Александр (12.02.2020)
|
12.02.2020, 21:03 | #63 |
Звідки Ви: г, Киев, днепровский р-н,работаю мебельщик,
Дописи: 8
Дякував: 56
Дякували 21 раз(и) в 8 повідомленнях
|
Геморрой
Добрый день .у меня тоже был опыт купил мотор в АВС моторс .все было хорошо .пока не обратился по гарантии через 30-40 часов работы мотора .две недели мозг ....Е......и. мотор после 4.5 тысяч сбрасывал обороты до 4 т.и не раскручивал до 6 т.розбирали весь мотор сначала говорили что у вас бензин грязный надо фильтр и бензин менять не помогло . потом надо форсунки чистить не помогло . потом надо делать диагностику на воде не помогло.и в конечном итоге мне говорят что у меня винт не тот надо подобрать .я им говорю что мотор на этом винте крутил 5.8т.а они даже слушать не хотят . конечный результат я понял что они не разбираются и заделать не чего не могут звоню знакомому и обесняю ситуацию он мне даёт мастера в Вышгороде в яхт клубе .приезжаю туда сбрасываю лодку завожу мотор и мастер сразу говорит надо поменять свечи звук в моторе не такой как должен быть меняет свечи и все хорошо.вот такой у меня опыт с конторой АВС моторс.
|
4 користувачів подякували |
12.02.2020, 22:04 | #64 | |
Звідки Ви: Київ
Дописи: 29
Дякував: 12
Дякували 29 раз(и) в 10 повідомленнях
|
Цитата:
Якби я відбився заміною свічок-вважав би за щастя... У мене з собою завжди запасний комплект нових свічок.Не люблю сюрпризів. |
|
13.02.2020, 11:52 | #65 |
Звідки Ви: г, Киев, днепровский р-н,работаю мебельщик,
Дописи: 8
Дякував: 56
Дякували 21 раз(и) в 8 повідомленнях
|
Да . отделался лёгким испугом .но в эту контору больше не поеду по обслуживанию.я думаю что если бы они отправляли своих сотрудников на повышение квалификации было бы всё хорошо.жадность порождает бедность.
Востаннє редагував Кудряшов Александр: 13.02.2020 о 11:58. |
3 користувачів подякували |
|
|
|