|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1201 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 358
Дякував: 13
Дякували 34 раз(и) в 19 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
![]() Фьост Каст я в руках не тримав, але басспара - впевнений гімняк
|
|
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.929
Дякував: 228
Дякували 1.085 раз(и) в 553 повідомленнях
|
Цитата:
я впрочем набрел тут недавно на некий магазинчик со всякими типа премиум брендами вроде evergreen и т.п., например [[Ссылки только членам профсоюза. ] без понятия, что за магазин, и к унцовкам я там не присматривался (искал что-нибудь джерковое, грамм до 170, не нашел нихрена), но на первый взгляд что-то, кажется, должно быть. |
|
|
|
|
|
|
#1204 |
|
|
кстати, о фаворитах. я ж это на замену сломавшемуся графитлидеру veloce neo купил тогда, чтобы не тратить много времени на поиски, favorite x1 twitch семифутовый унцовый, вот такой: [[Ссылки только членам профсоюза. ]
не скажу, что плохая палка. для начинающего, пожалуй, вполне годный выбор, тем более стоит копейки. то, что надо анимировать, оно анимирует нормально. бросает отлично (лучше даже, чем тот графитлидер, за счет большей длины и чуть большей лапшистости). что хуже, чем в графитлидере (при рывковых проводках): сплошная рукоять и присутствуют остаточные колебания бланка после каждого дерга. тяжелее на 20 г. когда знаешь, как оно было с более легкой палкой, этот лишний вес ощущается. короче, попользовавшись им, я могу сказать, что, пожалуй, как универсальная унцовая палка под мульт при ограниченном бюджете он будет вполне себе рабочим вариантом, который не испортит рыбалку. |
|
|
|
|
|
#1205 |
|
|
Ті фаворити не твічеві ні разу,з екстрафастовим строєм й чорт зна наскільки заниженим реальним тестом,щоб менше ламали. Я взагалі не розумію для чого ті палки розроблялись. А новачку тим незгинаємим спінінгом кидати-задовбеться бороди розплутувати
Що знаю точно хороше з бюджетних,так це Shimano Bass One XT,на рибраї правда тільки одна модель до 21г,але вона по ідеї якраз закриває 110-130 твічинг. Або Zodias б.у-шний взяти |
|
|
|
|
|
#1206 |
|
|
если это ответ на мое сообщение, то, наверное, есть и такие, но это все не про тот, которым я пользовался и про который я писал в предыдущем посте. тот конкретный вполне норм.
|
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
хоча вона як раз 21 грам важить. Щодо строю фаворіта - він мені аж ніяк екстрафастовим не здався, тобто він зовсім не кінцевий. але бланк жорсткий та дубкуватий, гадаю що коли виробник писав про єкстрафвст, він думав про стереотипи відчізняних рибалок, які в більшості не придбають щось на чому буде написано щось крім екстрафасту. Баспара у порівнянні з ним більш "невнятная" більш "аллраундовая". Щодо прям гімняка я може й перебільшив, це просто удочка за 50 баксів яка справно виконує свій функціонал, доречі, так само як і Х1.
Востаннє редагував zbb: 18.09.2025 о 06:29. |
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.797
Images: 3
Дякував: 1.287
Дякували 5.060 раз(и) в 692 повідомленнях
|
Були в мене колись луміси та Олімпіки вігори...навіть не міг з цифровим конквестом їх зпрацювати. На той час вирішив питання мажор дешевий. Так що справа не в ціні...
Востаннє редагував Мike: 18.09.2025 о 09:04. |
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Lopar (19.09.2025)
|
|
|
#1209 | |
|
|
Цитата:
но все-таки решил забрать, и время показало, что не зря: палка на роль твичевого спиннинга практически идеальная, только разве что коротковата. на потрях не гнется, а реальный тест, что становится понятно на забросе, 28-30 г и есть, никак не выше. строй такой, как надо, чуйка на высоте, никаких бесячих остаточных колебаний при анимации воблеров. поэтому кажущаяся на первый взгляд дубовость еще ничего не значит. надо на все смотреть в комплексе: вес, диаметр бланка в разных местах, жесткость бланка, строй, заявленный тест с учетом особенностей производителя/рынка (япония, сша, китай). |
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Звідки Ви: No Mean City
Дописи: 2.989
Дякував: 3.324
Дякували 23.599 раз(и) в 1.900 повідомленнях
|
Не весь бюджетний віскарь шмурдяк, не всі дешеві палки г- но. Початківцям краще вудлище пом'якше, воно більше вибачить огріхи в техніці.Як там у класика - до людей зараз треба пом'якше, а на питання дивитись ширше..)))
Жорсткі палки.. вони ж не просто такими зроблені, а під конкретні приманки, умови і рибу. Постав флюр, або моно на х1 і він стане іншим, бо носій має динамічне розтягування. У нас же на бассові унцовки шнури мотають, смикають ними воблери і потім як Бабинець заявляють що то дрова, що тест занижений ітд. P.s. Рудра не такий вже і еталон потужності при анімації, МК пойнтер 128, і тощо, її вставлять) Востаннє редагував Nemo: 18.09.2025 о 11:16. |
|
|
|
|
|
#1211 |
|
|
ну тут 50/50. наверное, дело индивидуальное.
вот на моем примере, X1 twitch (назвали, ж, блин, тоже мне "твич") кидает лучше и прощает больше ошибок, чем veloce neo, потому что X1 мягче и длиннее. но времени на то, чтобы научиться нормально бросать с veloce neo (а это была моя первая мультовая снасть), мне потребовалось совсем немного, и в этом отношении разница уже была бы нивелирована, а вот такой комфортности в проводке и такой легкости, эргономики и баланса, как у veloce neo, у X1 не будет никогда. вообще, под твич 110-130 воблеров и миниджерков я б, пожалуй, согласился и на палку даже такую мягкую, как X1, но только при условии, если бы у нее не было остаточных колебаний после каждого дерга приманки. эти колебания подбешивают, особенно когда еще помнишь, как оно было с нормальным удилищем. |
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 305
Дякував: 83
Дякували 122 раз(и) в 83 повідомленнях
|
Цитата:
Катушку брав нову, відгуки кажуть що схоже оригінал, тай з оглядами схожа в усьому. Востаннє редагував tacha79: 18.09.2025 о 12:47. |
|
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
А занадто м'якими палками (я ж ще сам зовсім новачок) в мене не виходить точно кидати, летить не контрольовано і куди заманется. |
|
|
|
|
Nemo (18.09.2025)
|
|
|
#1215 | |
|
|
Цитата:
Новачок вище питання задавав. Палка звісно не повинна бути як шланг, палка повинна при закиді провантажуватись і не бути занадто кінцевою. Так буде легше початківцю зрозуміти фізику процесу .
Востаннє редагував Nemo: 23.09.2025 о 11:09. |
|
|
|
|
zbb (18.09.2025)
|
|
|
#1216 |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 305
Дякував: 83
Дякували 122 раз(и) в 83 повідомленнях
|
Всім доброго, нагадаю, шукаю прутик для новачка, під приманки 10-30 грам.
Радили, але нажаль зараз нема в наявності Major Craft FirstCast в потрібному тесті, кажуть буде або через місяць, або, що більше ймовірно, після нового року. В барахолці лежить Sportex Hydra Speed Special Twitch UL1901C 1.90m 7-28g, відгуки за нього неоднозначні, та йому я так розумію більше 7 років. Хтось мав в користуванні такий? є сенс дивитись? ще в діапазоні +/- 3 тисячі є Savage Gear SG2 Crank, та GC Inquisitor INС-662MH, є сенс розглядати?? а також щось від Salmo та десь зустрічав від Дайви, але не факт, що буде в наявності. П.С. фаворіт не розглядаю, в мене з флагманом краще склалося, ніж з ними ![]() , доречі у флагмана також є, щей по акції ціна солодюющща![]() ![]() Скажіть свою думку?? |
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
|
Цитата:
в каких-то особенных условиях (типа маленькой лодки, в которой стоя неудобно), может, и норм, а так лучше не надо. |
|
|
|
|
|
|
#1219 |
|