|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1921 |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 341
Дякував: 134
Дякували 308 раз(и) в 120 повідомленнях
|
Вы, утром обвинили меня в том, что я в чем то не разбираюсь, и развожу «базар». Так и не объяснили, в чем это заключается, и не извинились. За слова, и поступки, мужчины несут ответственность, напоминаю.
Не собираюсь, ветку превращать в «разборки», но неприятно. |
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.021
Дякував: 798
Дякували 598 раз(и) в 342 повідомленнях
|
Цитата:
Китайська збірка під контролем якості японцями(з гарантією покупцям) та їхнї саморобки рівня "доменну піч в кожен двір" це зовсім різні вироби. |
|
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Звідки Ви: Київ
Дописи: 204
Дякував: 57
Дякували 98 раз(и) в 56 повідомленнях
|
Цитата:
7982 ) 166 який 7-21 взагалі непогана палка. Під все. Але вона є у всіх ) Сільверадо не дорівнює поргі. Я майже весь графітлідер перепробував. Він розкручений в росії і, відповідно, у нас. А щоб він коштував своїх грошей так ні. Але на ньому можна гарно заробляти. І це факт. Знайом з реальними цінами на вудлища цього виробника. Тому хочеться платити за нього - платить) |
|
|
|
|
|
|
#1924 | |||||
|
mista ryba lowa
|
і через це скайлайн важкий?
![]() Цитата:
Цитата:
![]() ![]() ![]() Цитата:
Хоча ні, був в мене колись давним-давно ламіглас з кривуватим бланком. Цитата:
Але скай більш дзвінкий та кидючий за єкспрайда (маю в господарстві обох). Цитата:
І чим вони, ці речі, різні? Може на шимано працюють незаймані дівчата які мотають діамантовий препрег на золоті дорни? |
|||||
|
|
|
|
|
#1925 |
|
|
Якби такий завод (фавориту) був, він, мабуть, був би в відео на каналі фавориту.
Чи я щось пропустив? |
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.862
Images: 3
Дякував: 1.305
Дякували 5.097 раз(и) в 714 повідомленнях
|
Цитата:
Щодо Сільверадо. На патиках до 15-20 грамів титан з торзайтом краще ніж нєржа. Ухуївший про це не знає . прошу повірити на слово.
|
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
man_v (19.03.2026)
|
|
|
#1927 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 673
Дякував: 42
Дякували 168 раз(и) в 121 повідомленнях
|
Важкий-не важкий,але точно не легкий. Ще незрозуміло що в ньому по балансу. Мені в цілому цікаво як Фаворит розробляють кастингові вудлища,у них же всі поголовно простафери спінінгісти. Надіюсь вони просто напросто на спінінговий бланк не ліплять курок і кільця,на тому й все.
У Шімано на заводах є така річ як контроль якості. У Фаворита мабуть теж,хочеться вірити,але точно не на тому ж рівні. Останною крапкою для мене був Black Swan(ТОПОВИЙ ),торзайти,тубус крутий,чохол класний-коротше все,щоб замилити очі. А на ділі прислали з кривим як х_й бланком Можете сказати що придираюсь,може й так,але я й на японцях бачив трошки кривувато поклеєні кілця. Але ультралайт з кривим бланком це вже банальна наглість,по факту продають брак,ще й по ціні вже толкових японських вудлищ
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
dddnew (17.03.2026)
|
|
|
#1932 | ||
|
mista ryba lowa
|
Чим далі тим смішніше
Цитата:
От та людина записала, мабудь перше українське відео, як ловити мультом. А що в них є однакові за тестом/довжиною моделі і в спіннінгу і в кастингу? ![]() Цитата:
І навіщо їм торгувати браком, якщо вони гарантію дають? Бо бариги, і кинуть хочуть?
|
||
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 341
Дякував: 134
Дякували 308 раз(и) в 120 повідомленнях
|
[QUOTE=Lcolonel;2162367]Російською не розумію.[/QUOTE
А что ты понимаешь ? :-) эх, мужики пошли…. |
|
|
|
|
|
#1934 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
|
Цитата:
![]() Хоча й склала вона лише 280 гривень. Не так вже й багато, як на мене. Щодо кілець - не думаю, що в кастингу це має практичне значення. Чи має і я суттєво не правий? З того, що дійсно додає чутливості це агс кільця. Це з того, що я чув під час лекцій. Але чи відчував я це на воді? Не впевнений. Як на мене це маркетинг. |
|
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 673
Дякував: 42
Дякували 168 раз(и) в 121 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1937 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
|
Був лише один спінінг від фаворитів. Блек свон до 10 грамів (7112). Протримався він у мене десь з місяць. Потім продав і більше в той бік дивитися не буду.
І не те щоб воно було дуже погане або щось таке. Але загалом воно було якесь не збалансоване. І бланк наче не поганий, і фурнітура гарна, і дизайн приємний. Але в зборі воно якось не так відчувається, не так як хотілося б. Маю ямагу 76. Наче вони мають бути схожі, але ж різниця капець колосальна. Саме по відчуттям. |
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.021
Дякував: 798
Дякували 598 раз(и) в 342 повідомленнях
|
Цитата:
![]() І ще,цими палками вся Америка ловить. А от Фаворіта не чув і не бачив ні в кого |
|
|
|
|
![]() |
|
|
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|