Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.11.2024, 11:09   #1101
Smolik

Звідки Ви: Полтава
Дописи: 3.294
Дякував: 1.597
Дякували 2.161 раз(и) в 878 повідомленнях
Цитата:
Допис від dddnew Переглянути допис
Є питання чи всі катушки з високою передаткою не відрізняються плавністю ходу? В руки потрапляли Абу Рокет з передаткою 9 та два Flagman Zedd з передаткою 8, хід у всіх трьох був досить шумний, а у флагманів ще відчувалася значна вібрація. особливо при настроєному на роботу осьовому гальму. Це є норм, чи мені в руки потрапляли вже побиті життям катухи?
А що можна хотіти від китайців? Абушки ніколи «масляними» не були
Smolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.11.2024, 02:34   #1102
dddnew

Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.780
Дякував: 3.481
Дякували 2.254 раз(и) в 730 повідомленнях
Нічого не хотів, просто японців з високою передаткою в руках нажаль не тримав. а знайомий який обслуговує мульти розповідав що це норма Передивився огляди по різним хайбо також відмічали що мульти з передаткою 8 с зудящим ходом...
dddnew зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.11.2024, 06:21   #1103
Smolik

Ні, той же альфас ейр чи стрім кастом мають чудовий хід. Баран бфс з 7.8 був, все чудово
2 користувачів подякували
dddnew (10.11.2024), Vasylii (10.11.2024)
Старий 10.11.2024, 12:56   #1104
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 263
Дякував: 267
Дякували 242 раз(и) в 121 повідомленнях
Цитата:
Допис від dddnew Переглянути допис
Нічого не хотів, просто японців з високою передаткою в руках нажаль не тримав. а знайомий який обслуговує мульти розповідав що це норма Передивився огляди по різним хайбо також відмічали що мульти з передаткою 8 с зудящим ходом...
Хайбо та всяке подібне може зудіти та тарабанити на любих передатках.
В мене ні одна брендова катуха не зудить, незалежно від передатки,є і від 8.0 до 9.0 високі.
Скоріше залежить від користування.
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
dddnew (10.11.2024), Smolik (Вчора)
Старий 10.11.2024, 13:35   #1105
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.727
Дякував: 18.566
Дякували 32.818 раз(и) в 7.397 повідомленнях
По своєму досвіду завжди відчував різницю в роботі котушок з різною передаткою, і на мультах і на м'ясорубках. Та чім більш навантаження, тім різниця більш відчутна. Називати це зудінням чі ще якось то вже як кому хочеться
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
dddnew (10.11.2024), zbb (Вчора)
Старий Вчора, 13:22   #1106
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.145
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.111
Дякували 10.735 раз(и) в 2.048 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Хайбо та всяке подібне може зудіти та тарабанити на любих передатках.
Гадаю що будь яка катушка може "зудіти" на будь яких предатках, але це не норма. Хайбо арайз дуже непогана за своею якістю крутилка від якої отримуєш задоволення.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 13:26   #1107
Alexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.823
Blog Entries: 22
Дякував: 443
Дякували 1.331 раз(и) в 561 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
По своєму досвіду завжди відчував різницю в роботі котушок з різною передаткою, і на мультах і на м'ясорубках. Та чім більш навантаження, тім різниця більш відчутна. Називати це зудінням чі ще якось то вже як кому хочеться
Можа позаздрити Я не відчуваю різницю в роботі котушок з різною передаткою іноді буває певний дискомфорт у вимотуванні, але не більше...

Є в мене старенька Т3 , так вона вже "зудить" що на 10гр, що на 30гр... правда відловив я нею овер-дофіга рибалко-годин...тепер вона в складі запасних.
Alexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 13:38   #1108
Vasylii

Цитата:
Допис від zbb Переглянути допис
Гадаю що будь яка катушка може "зудіти" на будь яких предатках, але це не норма. Хайбо арайз дуже непогана за своею якістю крутилка від якої отримуєш задоволення.
Ваша поки що непогана,але по сумі відгуків,там лотерея... Починає зудіти в любий час, від "з коробки" до десятка рибалок,незалежно від навантаження. В мене теж вони є,не зудять поки що,але я їх не чіпаю))),ловлю японцями.
dddnew (Вчора)
Старий Вчора, 14:22   #1109
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.727
Дякував: 18.566
Дякували 32.818 раз(и) в 7.397 повідомленнях
Якщо вже розбиратися в цьому питанні детально, то краще відділити мух від слонів , тобто, крім усяких почуттів на рівні чаклунства є кілька факторів
реальних. Наприклад. Швідкість обертання. Гадаю, ніхто не буде сперечатися, що нажімая в авто на педаль газу, оберти двигуна збільшуються і звук теж зміниться. Тому питання - чому він не повінен змінитися в котушці якщо при збільшенні передаточного числа збільшується і частота обертів Наступний момент - якість збірки вузлів/механізмів. Зрозуміло, що чім вона висще, тім
"шуму" меньше. Далі. Вироблення шестерен, посадкових міст, підшипників тощо. Далі. Особливості геометрії, виконання шестерен. Далі. Реакція роботи шестерен (і не тільки) на навантаження. Гадаю що ж і інши моменти. До речі, включая можливості сенсорікі, слуху, почуттів у різних людей . Бува і доволі не рідко, коли приносять гарчащие котушки і, коли кажеш, що там вже все, п..ць, людина робить круглі вочі і каже що воно працює гарно и взвгалі все влаштовує
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували
dddnew (Вчора), Vasylii (Вчора), zbb (Вчора), Балтиец (Нині), ватч 77 (Нині)
Старий Вчора, 16:26   #1110
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
Ваша поки що непогана,але по сумі відгуків,там лотерея... Починає зудіти в любий час, від "з коробки" до десятка рибалок,незалежно від навантаження. В мене теж вони є,не зудять поки що,але я їх не чіпаю))),ловлю японцями.
Моя вже бачила достатньо багато, і купалася кілька разів, і якось я на неї впав так що ручка в бублік зігнулася, це единий з декількох китайців який я продовжую використовувати.
Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 16:51   #1111
Vasylii

Цитата:
Моя вже бачила достатньо багато, і купалася кілька разів, і якось я на неї впав так що ручка в бублік зігнулася, це единий з декількох китайців який я продовжую використовувати.
Добре,що у вас так,може вдала збірка попалася.В мене Еліт та Айр,теж тихі поки що,але чув багато нарікань про них.
zbb (Нині)
Старий Нині, 12:19   #1112
zbb
mista ryba lowa

Цитата:
Добре,що у вас так,може вдала збірка попалася.В мене Еліт та Айр,теж тихі поки що,але чув багато нарікань про них.
Транслювати чутки то не ввічлива справа
Vasylii (Нині)
Старий Нині, 15:01   #1113
Vasylii

Цитата:
Транслювати чутки то не ввічлива справа
Чутки і статистика,трохи різні речі. Коли люди кажуть,що в них погано працює щось,це не чутки,як на мене.
Якщо говорити тільки про свої снасті,у мене, наприклад,з півтора десятка китайців більше половини тарахтить ))), і це при не постійнній роботі на воді...а з другої сторони ті самі два десятка брендових котушок,так от тільки у одного Альдебаран 15,якого я купив у рік випуску,за вісім сезонів з купою переловленої риби,у прошлому році почув в руку роботу ГП,перемастив ,але все рівно трохи чути. Були і є японці ,яким більше десятка років.
Так що моя статистика, - японці гуд,а китайці шлак.
Вибачайте,що не по темі.... Хоча початківцям може і стане в нагоді.
3 користувачів подякували
Andron (Нині), Tegeran (Нині), Балтиец (Нині)
Старий Нині, 15:34   #1114
zbb
mista ryba lowa

Таке враження що ви читаєте через слово. Я не кажу про всіх кітайців, вони дійсно здебільшого говнясті, я кажу про конкретну модель конкретного виробника. Також кажу про свій власний досвід а не про чутки. Доречі, я жодного негативу про них поки що ніде не бачив.
Vasylii (Нині)
Старий Нині, 16:37   #1115
Smolik

Насправді, те, що конкретна Ваша модель була класною, ще нічого не значить. Років, мабуть з десяток тому, коли з'являлись Хайбо Смарти 51 розміру, у мене був з перший партій один. Хід - не кожна Шима такий мала, щось у мене тоді не задалось, продав, не пам'ятаю чому, але не через проблеми катушки. Через пару місяців купив в Китаї такого ж - лайно лайном, з "фірмовим дайвівським рокотом" з коробки
Проблема китайців - повторюваність. А це - лотерея за Ваші гроші.
Tegeran (Нині), Vasylii (Нині)
Старий Нині, 17:17   #1116
Vasylii

Цитата:
Таке враження що ви читаєте через слово. Я не кажу про всіх кітайців, вони дійсно здебільшого говнясті, я кажу про конкретну модель конкретного виробника. Також кажу про свій власний досвід а не про чутки. Доречі, я жодного негативу про них поки що ніде не бачив.
У Арайз чотири моделі,Про,Про+,Еліт та Айр,у вас яка саме?
В мене є Еліт та Айр,якщо усунути лотерейний зуд ,в мене до них є пару претензій... Занадто жорсткі пружини на клавіші розблокування шпулі,незручно і натискати,і після повороту ручки різке та гучне клацання. Гальма працюють в лінійному режимі,всі ці обіцянки про рухаючі частини з магнітами тільки на бумазі,знов таки через жорсткі пружини.Єдине,що насправді сподобалось,це шпулі,під ул непогано зроблені.Але в такому випадку краще купити Авейл до будь якого Альдебаран ,та насолоджуватись рибалкою...а не чекати коли захрумтить Арайз
Старий Нині, 17:33   #1117
Vasylii

Цитата:
Допис від Smolik Переглянути допис
Насправді, те, що конкретна Ваша модель була класною, ще нічого не значить. Років, мабуть з десяток тому, коли з'являлись Хайбо Смарти 51 розміру, у мене був з перший партій один. Хід - не кожна Шима такий мала, щось у мене тоді не задалось, продав, не пам'ятаю чому, але не через проблеми катушки. Через пару місяців купив в Китаї такого ж - лайно лайном, з "фірмовим дайвівським рокотом" з коробки
Проблема китайців - повторюваність. А це - лотерея за Ваші гроші.
Так,просто тупа повторюванність без вникнення у суть справи...але з гарними картинками "найновшої вакцини уповільненої засвоюваності"
у вигляді непрацюючих як треба гальмів...я вже мовчу про блок фтб(вкрадений у Шими) який працював тільки на праворуких моделях у GH100,Dark Wolf Ultra,Histar Black Knight та подібних,через те що ставився однаковий блок у право- та лево-ручні моделі.
Старий Нині, 21:13   #1118
zbb
mista ryba lowa

В мене з +- найперших, Арайз Про Пг (6,3). Щодо претензій до неї, то в мене начебто й не має їх. Ну кнопка може трохи гучно клацае то трохи є, і в осьовика на кліку шаг великий, і луфт на ручці трішки є. А так дуже зручна, мізки петлями не ипе грам з трьох вже може а з п,яти вже впевнено жбурляе що джиги що кренки...
Цитата:
. Насправді, те, що конкретна Ваша модель була класною, ще нічого не значить
Ще й як значить, бо моя норм, а більшого я і не кажу. Я їх купив штук пять мабудь різних кітайоз, все доволі лайняве, як раз на свої гроші. Ловити можна, але не треба...
Ще раз, я не намагаюся сказати що кітайскі катухи рулять, навпаки, здебільшого це гімно

Востаннє редагував zbb: Нині о 21:37.
Smolik (Нині), Vasylii (Нині)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:16.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua