Перегляд одного допису
Старий 06.06.2007, 14:41   #78
Юрич
Шаман & Модератор
 
Аватар для Юрич
 
Реєстрація: 17.04.2006
Звідки Ви: Киев, Турецкий городок, МЧС
Дописи: 2.071
Сказал(а) спасибо: 442
Поблагодарили 683 раз(а) в 187 сообщениях
ЗВЕРНЕННЯ МІНІСТРА Н. ШУФРИЧА ДО ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ У ЗВ`ЯЗКУ ЗІ СТАНОМ СПРАВ ЩОДО ЗАГИБЕЛІ ЛЮДЕЙ НА ВОДІ

Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи вкрай стурбоване станом справ на водних об`єктах Держави в частині, що стосується нещасних випадків із людьми на воді. За період з 1 січня по 31 травня 2007 року на водних об`єктах України загинули 737 осіб, із них 76 дітей. До початку літнього купального сезону лише у травні на воді загинули 329 осіб, що складає 45% від загальної кількості загиблих, із них 47 дітей, або 62 % від загальної кількості загиблих дітей з початку року. Найгірший стан нещасних випадків із людьми на воді у травні спостерігається у Чернігівській області, де загинули 24 людини, у Київській області -- 20, із них 4 дитини, у Дніпропетровській області -- 20, із них 1 дитина. Ці випадки сталися з причин грубого порушення вимог Правил охорони життя людей на водних об`єктах України, недостатньої профілактичної роботи щодо запобігання загибелі людей на воді з боку виконавчої влади та громадськості.
Розраховуючи на Ваше розуміння важливості даного питання, звертаюся до Вас із проханням довести до населення через мережі інформаційних агентств, канали радіо та телебачення, шпальти друкованих видань відкритий лист "Звернення Міністра Н.Шуфрича до громадян України у зв`язку зі станом справ щодо загибелі людей на воді".
Лише з Вашою допомогою ми зможемо привернути увагу суспільства до цієї загальнодержавної проблеми. Заздалегідь вдячний за підтримку та розуміння вкрай важливої справи.
Міністр Н. Шуфрич
ЗВЕРНЕННЯ МІНІСТРА Н. ШУФРИЧА ДО ГРОМАДЯН УКРАЇНИ У ЗВ`ЯЗКУ ЗІ СТАНОМ СПРАВ ЩОДО ЗАГИБЕЛІ ЛЮДЕЙ НА ВОДІ
ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи вкрай стурбоване станом справ на водних об`єктах Держави в частині, що стосується нещасних випадків із людьми на воді. За період з 1 січня по 31 травня 2007 року на водних об`єктах України загинули 737 осіб, із них 76 дітей. До початку літнього купального сезону лише у травні на воді загинули 329 осіб, що складає 45% від загальної кількості загиблих, із них 47 дітей, або 62 % від загальної кількості загиблих дітей з початку року.
Найгірший стан нещасних випадків із людьми на воді у травні спостерігається у Чернігівській області, де загинули 24 людини, у Київській області -- 20, із них 4 дитини, у Дніпропетровській області -- 20, із них 1 дитина. Ці випадки сталися з причин грубого порушення вимог Правил охорони життя людей на водних об`єктах України, недостатньої профілактичної роботи щодо запобігання загибелі людей на воді з боку виконавчої влади та громадськості.
У ЗВ`ЯЗКУ З ЦИМ МНС ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ВСІХ ГРОМАДЯН ІЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯМ:
Порушення правил поведінки на воді може призвести до непоправних наслідків!
Будьте обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких! Дотримуйтесь правил безпеки на воді, привчайте до цього дітей! Батьки! Не залишайте без нагляду дітей під час перебування біля води! Цінуйте життя! Не нехтуйте правилами безпеки!
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!
ЛИШЕ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ МИ ЗМОЖЕМО ВІДВЕРНУТИ БІДУ!
Юрич зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням