Перегляд одного допису
Старий 03.04.2011, 13:30   #33
Ромка
 
Аватар для Ромка
 
Реєстрація: 14.09.2007
Звідки Ви: Львів
Дописи: 218
Сказал(а) спасибо: 363
Поблагодарили 346 раз(а) в 55 сообщениях
Звіт за 2 квітня.
Поїхав на р.Зах Буг в район села Литовеж. Про кльов ніде не чув, але вже не міг сидіти без рибалки. По дорозі мене догнав мотоцикл - посигналив - це був друг, з яким познайомився на форумі, ще з другом. Заходимо на його дачу, на зупинці зустрічаємо ще одного друга і нарешті річка. Пробували багато і скрізь, але... Нічого не залишалось робити, окрім як влаштувати привал і посмажити сало на вогні. Ще трошки походили і назад: хлопці залишились далі смажити сало на дачі, а я покрутив педалі додому, але вирішив ще заїхати через ліс в с.Заставне. В лісі точать сік з кожної берези і всім, чим тільки можна, навіть в кульочки.
Чекали кльову після обіду, так і сталось. Під'їжджаю до озерця - а в місцевих пацанів трошки клює. Це вже тішить. Даю поплавати після зими Obit 80SR. Друга проводка вздовж берега з невеликими паузами - нарешті удар. Щучка на березі. Причому здається, що навіть на зачепилась, просто воб став їй поперек пащі. Роблю з того самого місця ще одну проводку, але вже в іншу сторону. Метрів за 4 помічаю крізь поляризаційні окуляри щуку аналогічних розмірів, яка йде за вобом. Зупиняю проводку - нічого не стається. Кілька посмикувань на місці - нічого. Повільно веду далі - щука проходить ще трошки, напевно помічає мене і неспішно розвертається в глибину. Ну нічого, роблю ще одну проводку, може доб'ю. І таки добив, але вже набагато меншу. Висмикнути їй з-під носа приманку я не встиг, зійти сама вона не змогла, тому я їй в тому допоміг. Йду далі вздовж берега. Вітер стих, на воді повний штиль, напевно і на щуці це відбилось. Вона стала обережніша. На черговій покльовці я просто не розрізнив спротиву воблера і покльовку щуки, не підсік. Кілька жимів і схід. Була ще одна покльовка, теж холоста. Перейшов на Буг, поджигував трошки на ямці і поїхав додому. Після зими така "навколосвітня" подорож по пересіченій місцевості виявилась не такою простою, як зазвичай. Ледве доїхав додому.
І хай простять мене ті, хто вважає, що я дико завинив, бо поїхав після 1 квітня, але в мене є виправдання: я порізав сітку. :roll: Напевно недавно поставлена, бо в ній був тільки один окунець, з якого витікало молочко. А оскільки я не схожий ні на Кличка, ні на Вірастюка і навіть на Чака Норріса, причому не тільки ззовні, то тихенько "розчленував" її на березі і зник в невідомому напрямку...а то хто зна, чия це сітка і коли він прийде(прийдуть) її забирати. Тепер для них буде приємний сюрприз.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Изображение 001.jpg
Переглядів: 492
Розмір:  221,7 КБ
ID:	116382   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Изображение 002.jpg
Переглядів: 533
Розмір:  136,4 КБ
ID:	116383   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Изображение 003.jpg
Переглядів: 482
Розмір:  193,9 КБ
ID:	116384   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Изображение 004.jpg
Переглядів: 464
Розмір:  193,4 КБ
ID:	116385   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Изображение 005.jpg
Переглядів: 477
Розмір:  225,6 КБ
ID:	116386  

Ромка зараз поза форумом  
38 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей