Перегляд одного допису
Старий 17.06.2009, 15:25   #107
Trolik
Слава Україні!!!
 
Аватар для Trolik
 
Реєстрація: 21.02.2006
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Сказал(а) спасибо: 7.091
Поблагодарили 5.429 раз(а) в 2.112 сообщениях
Цитата:
Допис від RSM Переглянути допис
Ув Анатолий вы это написали просто что бы написать или вы серьезно себе представляете что можно на набережной залезть в воду и покупаться.
Шановний Сергій Михайлович. Якби я писАв щоб писАти, то кількість повідомлень у мене була б на порядок більшою. Якщо Ви вважаєте, що з Набережної не можна злізти на хвилину-дві у воду, то я готовий Вам це продемонструвати. Я готовий також продемонструвати Вам інші способи запобігання теплового удару коли поруч водойма. Хто був на КУ-07 в Коновці, той пам'ятає спеку +43 обидва дні і шквали, котрі періодично проносились вздовж Дністра.
Хочу задати зустрічне питання. Вас особисто не приваблює перспектива стати Чемпіоном Києва? Що для Вас особисто є спорт і на які витрати Ви готові піти заради досягнення високого результату? Якщо вони тільки фінансові чи матеріальні - у нас є велика розбіжність у поглядах. Я не стою на позиції, що спортсменам повинно бути важко "апріорі". Але і робити якісь зміни в регламенті з причини невдоволення окремих учасників змагань теж не збираюсь. Чомусь від інших заявлених (крім пана Мокруша) спортсменів нарікань я не бачив. Ви ще не заявились, а вже хочете вносити зміни в регламент...
Trolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням