Перегляд одного допису
Старий 25.05.2026, 18:40   #1001
Tsar
Модератор

Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.168
Дякував: 22.273
Дякували 17.208 раз(и) в 1.692 повідомленнях
Давно я не був на риболовлі...2 березня у дружини діагностували рак легенів 4 ступеню з метастазами у мозок і у ті ж легені...Не хотілося не те що рибалити-жити не хотілося...Плюс до того молодший син зламав ногу,у мами і у старшого сина був надважкий грип,а у батька знову як і на початку війни почав конкретно їхати дах...Їхав він і у мене жорстко.Ледь відійшов від цього стану...Але були думки,що довбануся остаточно і загримлю в дурку....На сьогоднішній день ми видалили метастаз із мозку(в інституті ім.Ромоданова працюють лікарі не з золотими,а із платиновими руками),пройшли три курси хіміотерапії.Пухлина стала менше,метастаз в легенях не збільшився.Тож боремось...Дякую всім хто долучився до підтримки моєї родини в боротьбі із цією жахливою хворобою.
Як і казав,рибалити не хотілося взагалі.Тож весняну плотву разом з чехонею і травневим карасем в цьому році побачити не довелося...І от,на минулому тижні,дружина сказала,що з'їла б смаженої риби і силою випхала мене і молодшого сина на річку.Заточилися ми під плотву-плоскирку.Зробили більш "пилячу" прикормку і використовували гачки ну ніяк не лящачого розміру.Плоскирки натягали.Але і лящики до нас теж завітали.Не трофейні,але на підсмажку взяв.Ну а Тимофій намагався ловити верхобзду на поплавчанку.Ловилася вона препаршиво,але іноді таки клювала.
А на наступний день мене підірвало о 5.00 і вигулявши собаку поїхав на Наталку взявши з собою ультрасяцький вудлик в надії натягати окунів.Одного таки витягнув,інший зійшов.Спрацювала невмируща класика під назвою Mepps Comet.Ловив на цю блешню ще в студентські роки і з тих пір нічого не помінялося-працює...
В цю суботу ми з Тимофієм знову вийшли на Дніпро у пошуках білої риби.Ну і знову натягали...Причому на фоні інших рибалок натягали непогано.В деякі моменти риболовлі навіть згадувався старезний фільм "Не впіймали-не злодій" там де Луї де Фюнес брав участь у рибальських змаганнях.Щось подібне відбувалося і у нас :-) В цей раз до нас завітали три лящики...
В цю неділю,дочекавшись поки над головами перестануть літати ракети-шахеди,вибрались знову таки на Наталку,але з поплавчанками.Заточилися на будь-що крім верхобзди.Щоб Тимофій потягав якусь "донну" рибу.І мій синуля спочатку робив батькові нерви тягаючи дніпровську плітку...Але батько трохи зрівняв рахунок згодом.Та ще й впіймав нову рибу до своєї рибальської колекції.А саме-сонячного окуня.Красивий...Але шкідник ще той...Майже все що впіймали випустили.Хіба що Тимофій віддав пару плотвиць дідові-рибалці,що сидів з нами поруч.А так-все повідпускали.Бо дрібне.
Ось так і пройшли наші рибальські вихідні на позаминулому і минулому тижнях.Як будемо живі і здорові,а також як будуть живі і здорові наші рідні і кохані,то сподіваємось,що ще виберемось.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20260516_123452.jpg
Переглядів: 444
Розмір:  133,6 КБ
ID:	1018424   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20260517_064213.jpg
Переглядів: 325
Розмір:  53,6 КБ
ID:	1018425   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20260524_084306.jpg
Переглядів: 293