Цитата:
Допис від Andron
Мабуть, питання в тому, на яку саме ловлю орієнтована котушка. Якщо це компакти та ще в коректному діапазоні ваг приманок, ніяке регулювання осьовика не потрібно. Від себе є думка, що і при дотриманні коректних умов ловлі, за наявності магфорсу, регулювання осьовика теж ні до чого. Взагалі не розумію пред'яв до японів  , хіба то їх вина, що хтось хоче "впихнути невпіxуємоє" , а коли не виходе, то відразу і япони погані і їх маркетологи злодіі 
До речі, немає ніяких траблів у японів з м'ясорубками, є проблема з хайпом у декого  
|
Я взагалі прихильник Шімано,але безінерційки їхні не знаю,коли в слідуючий раз куплю. Придбав я в минулому році 24 Ванфорд. Безінерційки гіршої в мене не було,десь на рівні того китайського дмк,що мені прийшов. Шалені люфти всюди,де тільки можна-величезний люфт головної пари,при чому різної величини в різних положеннях,люфт ротора,при обертанні стукає й хрипить. То той Ванфорд і злив відразу. Потім вирішив ще раз ризикнути,життя нічому мене не вчить. Купив 25 Complex xr,прийшов абсолютно такий же екземпляр з усіма можливими проблемами. Пощастило,що купував в хорошому магазині,пояснив власнику ситуацію,попросив вибрати нормальну по можливості. Таки вибрали,з мінусів трохи великувати люфт ротора,але то прибирається,наскільки знаю.
Потім купив Daiwa Airity,котушка просто ідеальна,от реально немає до чого прикопатись,хіба дуже густа змазка,як на мене то треба то-шити.
Це мій власний досвід останніх покупок.