Цитата:
Допис від fisherluck
Так справа в тому,що джиг тієї ж ваги летить на порядок краще,навіть порівняно з ратліном,який теж доволі летюча приманка.
До речі може порадите щось по вудлищам до 3-5г максимум? Наскільки розумію це дуже нішева тема,і вибір геть ніякий. В такому тесті знайшов тільки кастингові вудлища Crlear blue Crystar,тільки от ціни там 500+usd. І наскільки розумію це тюнінгований Graphiteleader.
|
Був такий,а саме Crlear blue Crystar 56,ну він чистий рокфіш з крепким комлем і кивочком))),не дуже для закиду, хоча ловити прикольно,м'який солід показує найменьші дотики до приманки.
Дійсно,ця ніша дуже специфічна і готові вудлища нечасто зустрінеш. З того що в мене було,можу порадити XESTA BLACK STAR SOLID 2nd generation B53-S Bait Lancer , коротиш з міцним комлем та гнучким швидким хлистом з хардсолід,чуйка бомбезна,може легко боротися з рибами до 2 кіл(більші не попались на неї). Мукай що на фото теж класний,м'який по всьому бланку,але швидкий у динаміці і чуткий як Мукаї старі японці,правда найти його тяжко... ну і на чому я зараз зупинився,це Megabass DESTROYER P5 (JDM) F0st-66X Siglett одночасник 6.6 фіт екстрафаст в динаміці але слоу в статіці,закид,проводки любих приманок,виважування,все на самому високому рівні!
Якщо переробка не лякає,то можу порадити Набурайя 602 в спіннінгу,шикарний бланк,крепкий комель і живий м'який хлист зі вклейкою,кидає мормишки та коливалки від 0.3г... і взагалі,арейні палки можна спокійно переробляти в кастинг.