Цитата:
Допис від fisherluck
Ті фаворити не твічеві ні разу,з екстрафастовим строєм й чорт зна наскільки заниженим реальним тестом,щоб менше ламали. Я взагалі не розумію для чого ті палки розроблялись. А новачку тим незгинаємим спінінгом кидати-задовбеться бороди розплутувати
Що знаю точно хороше з бюджетних,так це Shimano Bass One XT,на рибраї правда тільки одна модель до 21г,але вона по ідеї якраз закриває 110-130 твічинг. Або Zodias б.у-шний взяти
|
Тобто в шимано до 21 г яким можна смикати рудру, вам тест завищеним не здається?

хоча вона як раз 21 грам важить. Щодо строю фаворіта - він мені аж ніяк екстрафастовим не здався, тобто він зовсім не кінцевий. але бланк жорсткий та дубкуватий, гадаю що коли виробник писав про єкстрафвст, він думав про стереотипи відчізняних рибалок, які в більшості не придбають щось на чому буде написано щось крім екстрафасту. Баспара у порівнянні з ним більш "невнятная" більш "аллраундовая". Щодо прям гімняка я може й перебільшив, це просто удочка за 50 баксів яка справно виконує свій функціонал, доречі, так само як і Х1.