Перегляд одного допису
Старий Нині, 12:21   #1911
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 994
Дякував: 213
Дякували 1.766 раз(и) в 395 повідомленнях
Цитата:
Допис від dddnew Переглянути допис
Цікаво, а "потрусити" на зенмаркеті як? Чи якщо Японське то автомотично "ето топ" і підходить під все Це знов забіг по граблям за власні гроші. Тема далекобійних тьохметрових вудлищ у нас не дуже розвинена. В моєму посту я мав на увазі які конкретні моделі можуть порекомендувати ті хто вже мають якийсь досвід, але наприклад мене влаштовує Flagman Giant 982MH 2.98м 12-44г за 1000 грн. Дивився і на вищезгаданний Flagman '24 Blackfire 108XH 3.29м 18-75г але не сподобалося мале вхідне кільце....
Доречі я ще розую якщо на лайт ультралайт японський пускають слину, але дриняку медіум хеві вміють робити вже всі кому не лінь.
Спробую по полицям, поки заварюється кава...Просто треба вивчити японський ринок і напрямки їхньої ловлі і все стане на місце.Єдине виключення - це кальмарки і без "проби" тут не обійтися.Всі інші напрямки майже у всіх фірм однакові, є тільки різниця всередині серії.
Далі, ви задоволені своїм Flagmanом тому, що іншого у вас немає, як кажуть щастя - в невіданні !Мале вхідне - ще одна дурь завдяки якої у нас шарахаються від таких вудлищ, гасиння "факелу" миттево краще ніж поступово, ну то таке, це треба просто порівняти одночасно.Ну і останне, знову справа не в поділі на потужність, а в розумінні суті : для чого !Китайці які роблять продукцію для наших "вітчизняних" виробників поки оце головне /для чого/ не розуміють.А чому, а тому що копиювати можуть, а ось суть - це не для них!А інженерів по розробці спінінгів з Японії вони поки не перекупили, на відміну, наприклад від автобудування.Наприклад коли я ловив отим ZEMEXом руки курва відвалювались вже через дві години, сходів судака було багато, бо цей дрин не відпрацьовував рибу та і не просікав на викиді, з купівлею тоді XESTA RUNWAY XR 97MMH - все стало на місце і повірьте саме в робочих характеристиках різниця між ними, як у китайців з намиЗрозуміло, що купівля таких спінінгів має право бути, якщо : ви фахово рибалите і у вас є час і можливості, чи СПІНІНГ - це значна частина вашого життя, більше ніж хобі.
Все кава охолола, прийдеться пити гляссе
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
lowoffice (Нині)