Перегляд одного допису
Старий 16.05.2025, 17:22   #1323
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 561
Дякував: 562
Дякували 451 раз(и) в 233 повідомленнях
Цитата:
Василь, як би ти був на цьому сайті трошки довше, то не став би тут розмахувати шаблею, бо модератор НАШ на фронті з перших днів повномасштабної, а ще чімало домових друзів воює, є і ті, хто вже життя там положили... а хтось з'..нув звідсі та дх пи..ть
Я чимось задів вашого модератора,який на фронті?Чим саме,тим що не хочу на українському форумі спілкуватись на свинячі мові агресора,який вбиває українців? Про хто втік питання не до мене,я тут більше 20 років,і моїх дітей друзі теж загинули...
Цитата:
Що до мови, то вже як у кого виходить, на жаль...
Ясно все з вами.
Цитата:
Позвольте полюбопытствовать. А франкоговорящих канадцев из Квебека англоговорящие канадцы тоже свиномовными величают?
Канадці з Квебека не воюють з другими канадцями,що за тухлі приклади?
Цитата:
по существу вопроса, раз уж я был процитирован, отмечу только, что отказываться от родного языка в де факто и де юре билингвальной среде исключительно из-за того, что на нем разговаривают кроме меня еще и какие-то свиньи, я не намерен.
Ти на кухні з жінкою говори як хочеш,не розумієш мову,можеш в перекладач забивати,так люди спілкуються кругом.
Цитата:
От меня эти мамкины патриоты веселят. Забегут куда-то на край географии, и давай ваять то не кому ина ненужные отчёты про ловлю каких-то бесполезных рыб, то как родину любить. И ещё гадят в каждой теме. Вася ты провокатор галимый...
Не пішов би ти гав-гав-гав-,свиноуйобок!
Цитата:
Дорікати комусь за мову спілкування - откровенное мудачество
Почитай,не-мудак гав-гав-гав-.Констітуція... Форум це медійний простір! Дома,з друзями,це зовсім друге,професор!
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Freeman (17.05.2025)