Перегляд одного допису
Старий 04.12.2023, 13:34   #99
Egorpav
 
Реєстрація: 14.09.2020
Звідки Ви: Кіев
Дописи: 109
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 5 раз(а) в 5 сообщениях
Подарунковий путівник по риболовлі

Грудень все ближче, а разом з ним – час різдвяних та новорічних свят, а також – болісного вибору подарунків для рідних, близьких, колег та інших дорогих та цінних вам людей. Тож сьогодні ми порадимо вам, що краще дарувати затятому любителю риболовлі, щоби точно його порадувати.
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Подарунок, який точно буде корисним. Адже навіть якщо людина вже має котушку з аналогічними параметрами, запасна їй точно знадобиться. Просто тому, що вони швидко зношуються, особливо при сильних навантаженнях. Варіант хороший ще й тим, що на ринку зараз можна знайти цілком пристойні вітчизняні моделі, наприклад, від компанії Brain, які набагато дешевші за закордонні аналоги, але за функціоналом – майже анітрохи не гірші.
Тематичні футболки та інший одяг
Реально якісна футболка з тематичним принтом рибалці однозначно знадобиться. Як на рибалці, так і у звичайному житті. Те саме стосується толстовок, кепок і т.д. Головне – звертайте увагу не на оригінальність, а на якість. Непоганим варіантом буде навіть просто взяти десь реально хорошу білу або кольорову футболку, і вже на неї нанести тематичний принт.
Штучні приманки
Взагалі, це витратний матеріал, так що зайвим вони не будуть точно. Плюс деякі особи такі приманки мало не колекціонують, лише зрідка пускаючи у справу. Головна хитрість – дарувати щось реально нове та свіже, яке рибалці, напевно, захотілося б випробувати, якби воно потрапило до його рук.
«Квиток на платник»
Чесно – цей подарунок порадував би навіть мене, хоча я й не є запеклим рибалкою. Але можливість упіймати, а потім на місці приготувати, наприклад, форель – це круто. Тим більше, що її в Україні лише на платниках й можна ловити. І хоча це не так цікаво, як лов риби в природних умовах, самій можливості спіймати щось велике або незвичайне затятий рибак точно зрадіє. До речі, цей варіант особливо гарний для рибалок-початківців, оскільки на більшості платних водойм можна взяти в оренду вудки, рибальські котушки, приманки та інше спорядження для риболовлі.
Корисні дрібниці
Кишеньковий мультитул від Вікторінокс, якісний сталевий термос, компактний набір для виживання, рибальський складаний ніж, екстрактор для гачків, коробка з комірками для зберігання приманок, лісок чи грузил… Словом, будь-які корисні дрібниці, які можуть стати в нагоді людині, яка багато часу проводить на лоні природи. І, знову ж таки, не страшно, якщо щось із цього у рибалки вже буде. Адже запаси, як відомо, біди не чинять і їсти не просять - а справжні рибалки дуже запасливі.
Egorpav зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням