Перегляд одного допису
Старий 08.09.2023, 18:50   #84
Egorpav
 
Реєстрація: 14.09.2020
Звідки Ви: Кіев
Дописи: 109
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 5 раз(а) в 5 сообщениях
Топ 5 ножів з фіксованим лезом для риболовлі

Ніж – найкращий універсальний інструмент для всіх, хто змушений багато часу проводити у полі. У тому числі й для рибалок. Ось тільки вони мають свої вимоги, яким далеко не всі вироби відповідають. А серед тих, що підходять, найбільший інтерес становлять такі моделі.
Cold Steel CS Boning Flexible Knife
Виробник ножів Cold Steel відомий не тільки своїми дуже красивими та функціональними тактичними клинками, але й дуже якісними кухонними ножами. І дана модель – чудовий тому приклад. За рахунок форми, нею дуже зручно працювати з рибою, а її рукоятка з Kray-Ex™ не ковзає в мокрих руках. Плюс лезо зі сталі 4116 не тільки не боїться води, а й дуже легко заточується. Тому дана модель буде корисна не лише кухарям, а й рибалкам.
Light my fire FireKnife Pin-pack
Просто універсальний ніж для виживання, який і рибалкам буде корисним. Тут і яскрава гумова рукоять, яку легко відшукати на дні, і зручні яскраві піхви, і вбудоване кресало для розпалу багаття. Ще й сталь клинка - нержавіюча Sandvic 12C27, тому можна за неї не хвилюватися. Разом - чудовий варіант для риболовлі.
Morakniv Floating Knife
Виробник ножів Morakniv створює досить дешеві та прості, але дуже функціональні речі. Дана модель, наприклад, не тоне, оскільки оснащена пробковими накладками на ручку. І сталь її не іржавіє. Плюс у комплекті йдуть яскраві і теж плаваючі піхви. В результаті вийшов інструмент ідеальний для тих, хто багато часу проводить на воді. Тобто – і для рибалок також.
Spyderco Bow River
Щось середнє між кухонним та туристичним ножем. При цьому його профіль ідеальний для зняття філе з риби, а ручка не ковзає у мокрих руках. Ну і обов'язковий фірмовий отвір, що виробник ножів Spyderco робить на всіх своїх мечах. У комплекті йдуть піхви з натуральної шкіри, які дуже спрощують носіння цього виробу.
Boker Plus Backdrop
Ще один відомий [[Ссылки только членам профсоюза. ], який робить хороші фіксовані клинки. Дана модель хороша тим, що не боїться води - інструментальна сталь з антикорозійними добавками цього порука. Плюс накладки на ручку з G-10. Плюс піхви з кайдекса. А форма клинка Boker Plus Backdrop відмінно підходить для того, щоб не тільки обробляти рибу, а й виконувати інші завдання, які потребують точного різання.
Egorpav зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням