Перегляд одного допису
Старий 10.06.2023, 17:39   #2512
Алекс!1
 
Реєстрація: 16.12.2011
Звідки Ви: Васильков, Киевской
Дописи: 2.188
Сказал(а) спасибо: 2.782
Поблагодарили 1.842 раз(а) в 650 сообщениях
Щось тут написАв, але мабуть не відправив. Бувае. Шнур взагалі не треба міряти мікромітром, або штангельциркулем. Краще у доньки своій помірти косу, або карабельний канат. Є мін. і макс. Крім того штангель задуше даже мін. розмір шнура.
Если не вмоготу и надо приблизительно оценить размер шнура ( диаметр?), то можно простым способом. Намотать 30 витков на карандаш вплотную, плотно их сжать штангеном. Потом результат поделить на 30. В монках, флюрах это более досоверно. Я больше этим не занимаюсь. Тестирую новый при покупке на разрыв руками. УЛ шнуры голыми руками. Опасаясь порезать пальцы даже на реальном # 0,2. Крупней= в кожанных перчатках.
Если оптикой мерить, надо увеличение х 200. Много источников подсветки.
И подстилающая поверхность правильная.
Шото залезли мы в атомы, электроны. Тут до кварков один шаг.
Надо брать и ловить на те що маємо. Написано на вудці, наприклад 10-16 лб по волосінню, будь ласка виконуйте. +/- трохі. А також дивитись на рекомендовану толщину для катушки (це також допоможе намотатити без бека. Я його не лякаюсь).
ПС: амеріканці не вказують толщину, а завжди в либрах( як на вудках по тесту потрібно). Треба мені 10 лб, візьму. І яка його толщина (діаметр???)- по ...
Алекс!1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням