Перегляд одного допису
Старий 20.05.2009, 10:20   #2399
vvl
 
Аватар для vvl
 
Реєстрація: 05.01.2007
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.327
Сказал(а) спасибо: 6.302
Поблагодарили 11.045 раз(а) в 2.411 сообщениях
Народ и армия едины

Повідомлення прес-служби МО України (скорочено)
Військовослужбовці окремого інженерного полку 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України надають допомогу мешканцям села Літочки на Київщині у зведенні нового мосту
До командування 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України звернувся голова Броварської районної ради Київської області з проханням про надання допомоги у відновленні зруйнованого мосту через річку Рать, що знаходиться в адміністративних межах Літочківської сільської ради Броварського району.
У зверненні голови районної ради йшлося про те, що за умови відновлення мосту більше півтори тисячі мешканців району та сіл Літочки, Літки та Соболівка матимуть змогу безперешкодно діставатися на протилежний берег річки, де розташовані їхні земельні ділянки та використовувати їх за призначенням. В листі також зазначалося, що всі витрати з виконання робіт здійснюватимуться за рахунок замовника.
Оскільки одним з пріоритетних напрямків керівництва Збройних Сил України є надання допомоги населенню у ліквідації наслідків аварій, катастроф, стихійних лих та надання допомоги з інших важливих питань, командування прийняло позитивне рішення про надання допомоги місцевому населенню у будівництві нового надійного мосту.
Для виконання робіт з будівництва моста був виділений зведений інженерно-мостобудівний підрозділ зі складу окремого інженерного полку, що дислокується в місті Охтирка Сумської області.
Ця інженерна військова частина має на озброєнні спеціальну інженерну техніку, що дозволяє в найкоротші терміни будувати мостові переправи і відновлювати існуючі мости для переміщення військ та техніки через водні перешкоди.
Так, 19 травня, після здійснення відповідних розрахунків та проведення рекогносцировки у місці виконання завдання, 25 військовослужбовців та 8 одиниць техніки здійснили 380-кілометровий марш з Сумщини до села Літочки Броварського району Київської області та розпочали виконання робіт з будівництва мосту.
У відповідності до інженерно-технічного рішення, протяжність мосту складатиме 63 метри, ширина – близько 4 метрів, вантажопід’ємність – до 25 тонн.
Думаю после постройки моста народ на транспорте ломанется на ту красотищу колоннами. Загадят поля и озера, а бракам еще проще будет выбивать рыбу на луговых озерцах. А так классно было: ни тебе народу с бамбентоном, ни тебе бумажек с бутылками.
vvl зараз поза форумом