Перегляд одного допису
Старий 29.04.2022, 21:25   #181
Понтон
 
Аватар для Понтон
 
Реєстрація: 19.04.2019
Звідки Ви: г. Славянск
Дописи: 91
Сказал(а) спасибо: 716
Поблагодарили 3.418 раз(а) в 92 сообщениях
.

Вечір перед рибалкою був пізнім. Нова (для мене) книжка Дмитра Глуховського не давала відірватися, та ще й супроводжувалася чарочкою… Тому і ранок трохи перемістився.
У восьмій ранку встав і через годину вже біля води. Сьогодні повадки риби можна було визначити. Почну с того, що трава на дні почала колоситись. Виходи на пологі бровки, десь 2-3 метри до берегу добре укріпилися водоростями. І в цьому укріпленні знайшла собі нову засідку зубата. Знайти її на «глибині» більше не було шансів. А ось маленький судачок навпаки, тільки там і перебував. + до цього щучка та судачок брали на різній тип приманок. Топ то рибалка виглядала так – нове місце, активна приманка опрацьовує вхід в траву, потім пасівка працює на фарватері. І мабуть не дуже складна формула, але вона заробила, мабуть біля двадцяти тичків за 3 години, та цілий трофей, для цього місця – зубата мала на 700г.
Для мене дуже не зрозуміло, чого тут немає окуня і як це взагалі може бути??? Мені багато де доводилось рибалити, але, не мала ділянка річки, в якої є щука і судак та нема окуня….
Гарна погода підіймала настрій! Сьогоднішній вихід дарував мені багато емоцій! За це я і люблю рибалку!
Всім на добраніч! Слава Україні!
[[Ссылки только членам профсоюза. ][[Ссылки только членам профсоюза. ]
[[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ]
Понтон зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
28 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей