Перегляд одного допису
Старий 09.11.2021, 16:06   #2288
Ben
 
Аватар для Ben
 
Реєстрація: 06.12.2009
Звідки Ви: м. Тернопіль
Дописи: 1.086
Сказал(а) спасибо: 157
Поблагодарили 65 раз(а) в 44 сообщениях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Звучит , типа как "был у меня Лексус, но остановился на Ланосе" . Периодически приходится обслуживать разные китайские катушки, за несколько лет этого действа желания приобрести "это" у меня так и не появилось, и другим не советую. Похоже, Вы - фанат китайпрома, бывает, никаких возражений, на здоровье!
Стосовно закиду на 100м спінінгом - це думаю проблема не лише для мультової снасті, але і в принципі... напевно треба автору питання уточнити під які дистанції потрібен комплект. 50-55м, думаю Смартом можна буде киданути.

На рахунок Лексуса і Лануса - не дуже вдало... Думаю більш вдало буде Мерседес і Хонда. Тобто я не бачу резону переплачувати в 3 рази за мерс порівняно із Хондою. А по факту Смартом закид і більш дальній і комфортніший ніж Скорпіоном дс (в крайньому випадку той що в мене був). Татула кидає норм, але вага 220г порівняно із 175г Смарта, і при тому смарт з металу зроблений, ну і на вагах до 10г і воблерах Смарт з легкою шпулею буде справлятись на порядок краще. Для себе я не знайшов переваг в роботі бюджетних японців. Можливо теперішні скорпіони дс зроблені кращі і кидають краще... не знаю. Можливо в японців (хоча не впевнений що вони в Японії виготовляються) точність виконання деталей вища, можливо матеріали деяких вузлів кращі. Але за 8 років використання в мене на смарті нічого не трісло, не поржавіло і ніяких нюансів не було... може мені так повезло просто...
Єдиний нюанс Смарта - це хід не є стікляним як у Стізів.

Ну, я зовсім не кажу всім купувати Китай, чи будьякий Китай. Якщо людина заробляє в місяць 5000-6000 дол. то я б радив не дивитись в сторону Китаю.
Ben зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням