Перегляд одного допису
Старий 18.11.2019, 13:54   #76
maxG
 
Аватар для maxG
 
Реєстрація: 28.01.2008
Звідки Ви: Киев
Дописи: 637
Сказал(а) спасибо: 3.980
Поблагодарили 2.507 раз(а) в 194 сообщениях
Попередньо перед вихідними домовились із донечкою, що в один із днів мені дадуть кілька годин на подихати свіжим повітрям біля води.

Вирішував, куди податись недовго: тут або місцина із шумом коліс за спиною в межах міста, або десь недалеко але мінус дорогоцінні хвилини з вудкою в руках... Все ж ризикую: розвідка в дуже цікаве, судячи по карті місце - невелика річка з затишками та розширеннями в поворотах - те, що і потрібно для лайту.

З появою донечки свій 842-й я в 2019-му виймав з чохла всього кілька разів, тому просто не міг собі дозволити залишити вдома друзяку.

Місцина виявилась зарослою очеретом так, що до поди можна було дійти лише по бобровим стежкам... Все ж в 3-х місцях дійшов.... Вода, наче сльоза, на 1,5 ямці видно дно. З першої ямки, е звертаючи уваги на чутливий GLX, без покльовки сідає окунець під берегом. Друга ямка - вперто мовчить... на третій - покльовка під берегом та відблиск величезної по міркам лайту щуки, яка лише показала бока та відпустили приманку... Вирішую більш детально дослидити локацію підрізаним фішаповським віброхвостом... один закид, другий, уява малює жути водоростів на дні та їх траекторію... ближче, далі, провожу в місці сходу з надією добрати на зміні приманки. Тиша. Кидаю в дальній кут затоки, та приманка приторможується і плюхається в якихось сантиметрах від очерету. Падіння, чіпляю водорості, просмикую, знову падіння і чесна подача з того боку! Підсікаю і розумію, що буде непросто, адже акваторія обмежена і опонент має массу варіантів до сходу. Щука дуже жвава: таких стартів я давно не памятаю... Вудка гнеться до руків'я... Кілька разів форсую, але все ж підвожу до берега. Матюкаючись, продираюсь через прибрежний очерет та з третьої спроби беру рукою. Взяв. Такої зарядженої щуки я давно не ловив. По відчуттях - значно більша, ніж 56 см... Але риба приємна - такі бійці трапляються рідко. Приманка - глибоко, кілька хвилин не ловлю, запам'ятовую відчуття. Потім був ще маленький шнурок, але він не був вартий уваги...
... За такою рибою в умовно дикі місця іхочеться їздити, адже вона дарує справжні відчуття протистояння... Місцину - здаю))))

PS/ Чомусь фото кріпляться з поворотом, що дивно...
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6374.jpg
Переглядів: 888
Розмір:  185,1 КБ
ID:	818966   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6375.jpg
Переглядів: 853
Розмір:  115,9 КБ
ID:	818967  
maxG зараз поза форумом  
52 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей