Перегляд одного допису
Старий 23.07.2016, 17:27   #1694
tosi
 
Аватар для tosi
 
Реєстрація: 11.04.2006
Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Сказал(а) спасибо: 448
Поблагодарили 3.932 раз(а) в 610 сообщениях
Цитата:
Допис від Александр breg Переглянути допис
В месте пересечения колебаний бланка обязательно должно стоять кольцо или нет?
Не обовязково, так зване чокове кільце особисто я ставлю в те місце де бланк вже перестає гнутись, вершинку нагружаю так щоб тюльпан дивився в підлогу, типу 90 градусів.
Стосовно другого питання, теж не усе так однозначно. Якщо вудка екстрафастова, чи фастова то можливо і є зміст добавити ранінгів, якщо модерейт то можливо там і так все гаразд.
Взагалі починайте з простоі речі - сладіть вудку, пальцем правоі руки навантажте біля тюльпана так, щоб руківя відірвалось від підлоги, ліва рука при цьому знаходиться приблизно в 30-40 см від тюльпана і з протилежноі сторони, тобто свого роду зробіть ричаг. Подивіться де знаходяться кільця, добре якщо вони дивляться вгору або вниз. Я думаю розумієш що бланк не потрібно затискати між пальцями, він має вільно обертатись навколо своєі осі.
Друга дія - постав катуху, протягни шнур по кільцях, до кінця шнура причепе щось легеньке, так щоб вирівняло шнур, але при цьому щоб вершинка не грузилась. Потім прикріпи шнур скотчем, так щоб він ніби виходив з центру шпулі, подивись як шнур будує конус. Має бути ГАРНО якщо ж не гарно, ще до того ж і кільця стоять раком ( не дивляться вгору чи вниз) тоді вже берись за побудову новоі карти кілець.
Якщо ж результат і там і там гарний, то нафіга шукати геморой на дупу?
tosi зараз поза форумом  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Александр breg (25.07.2016), Юра(Рівне) (24.07.2016)