Перегляд одного допису
Старий 17.09.2015, 14:03   #70
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Сказал(а) спасибо: 7.699
Поблагодарили 7.721 раз(а) в 684 сообщениях
освіжим трохи тему. осінь, пора врожаю,як було сказано: "используй все, что под рукой, и не ищи себе другое." Филеас Фогг (кругом світу за 80-днів.)
пробничок

а чому би й ні? щоб не перевести продукти попутно з запіканкою зробив маленький пробничок.


поки маринується риба відварюю рис

тоді риба

готуємо заправку: цибуля, морква, помідори...

домашня сметанка

опля!



можна їсти з гарбузом, для здоров"я лише користь


carpachio na dachi O! :D

тут все зрозуміло, без коментарів





судак на пляжу.;)


кабачки перемішую з домашньою сметаною і твердим сиром, зверху відварений рис і знову сир, притомлюю в духовці хвилин 10-15.

викладаю рибу і накриваю сиром.



рибу як завжди маринуємо, я трохи зробив помилку, крім спецій ще кинув філе в маринад для мочених слив, ну дуже смачний аромат. м"ясо стало солодкуватим, а так все гут.



смачного!
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
11 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей