Перегляд одного допису
Старий 07.04.2015, 22:25   #49
Fishing with DRUG
 
Аватар для Fishing with DRUG
 
Реєстрація: 02.01.2014
Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 46
Сказал(а) спасибо: 1.106
Поблагодарили 2.145 раз(а) в 37 сообщениях
Десна там де можна "...до Євминської затоки по правому берегу"

Всім доброго!

Розвідка Десни там де можна відносно місць нерестової заборони (якось так по витягу "...до Євминської затоки по правому берегу") "за 2 зайцями" - перевірити активність жереха + "простукати" берегові судакові місця, які намітив ще минулого року. Забігаючи наперед, один "заєць" впіймався, інший ще не дуже активний.

Виїзд ранній, о 6 вже на місці. Активності жереха зранку не було, почав шукати судака. Отримав один невиразний "тук" і один відкушений хвіст. Десь після 8.00 на одній з обраток було підряд 3 вихода жереха, але крім обірваних об топляк кастмастера і пюрехи, жерех в цей день більше активності не показував.



Переміщаючись по берегу - де пішки, де на авто - рівномірно ревізував всі точки, паралельно рівномірно обриваючи об топляк приманки (за день 12 обривів, на дні - ліс о_0), але "ні тичка, ні покльовочки". Десь о 12 вирішив перевірити останню точку і збиратися додому.



Високий берег, 2 бровки - на черговій сходинці відчутий "тук" і беременнистая окуниха в руках.



Фото - і в воду, а то ще народить прямо на руках )







Вирішив затриматися на цьому місці і більш детально дослідити перспективні місця. І не прогадав - бровка на переході течія-невелика заплава приносить на черговій проводці виражений "тук" і довгоочікувані жими. Кілушний судачело в руках!





Подальші "потуги" з пошуку кликастого принесли дві невиражені покльовки і на цьому вирішено було поставити крапку.

Ще одне - невже))) - їздить по бергу на бобіку рибохорона, приходить питає "як здоров'я"), слідкує за переловом і кількістю прутів. Це добре, аби ще за браками з сітками слідкувала (одну витягнув, подер як тузик грілку), це було б просто відмінно!

А так в загальному, береговий судаковий сезон відкрито.

Всім правильним риболовам НХНЧ! Бережіть природу
Fishing with DRUG зараз поза форумом  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Crazy Squirel (12.06.2015), zbb (12.05.2015), Снежек (02.07.2015)