Перегляд одного допису
Старий 07.01.2015, 16:02   #604
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від Freshman Переглянути допис
ЗЫ, я когда-то, когда только начинал интересоваться мультами, посмотрев видео Питерцова, тоже думал - фига все. Потом пересмотрев кучу других видео, услышав мнения других рыбаков и лично половив, пришел к выводу, что это, как минимум, точно не мое. А если еще поглядеть на современные удилки, например, японские - то мне становится вообще не понятно, как в большинстве своем там вообще можно ловить через фигу, руку на бланке держать, что-ли?
дуже відхилились від теми але вставлю свої 5коп.
людей які ловлять мультами можна розділити на чотири групи:
1. ловлять мультами з самого початку і не розуміють як можна інакше
2. люди які починають ловити і підлаштовуються під "пітерцових", "чаків норісів", "шварцнегерів" та інших. Я дуже багато знаю прикладів коли купують дуже дорогі снасті і намагаються робити як хтось , як результат - ніякого результату і снасть не розуміють і зручності нема і легкості в суглобах. Я вважаю , що це найгірший варіант т.я. треба ловити так як тобі зручно.
3. ті хто перейшов з інерційних котушок
4. ті хто перейшов з м'ясорубок.

в коментарях дуже легко з'ясувати хто до якої групи відноситься т.я. прослідковуються "замашки" до того чи іншого виду ловлі.

тепер що до "фіг" - це прибумано скоріше тим хто перейшов чи переходить з м'яса і їх намагаються вчити ті хто перейшов на мульти з інерційних котушок. Чи це добре чи погано - не знаю але я не розумію ці "фігі" і хоча відношусь до п.3 не знаю про фігі нічого т.я. не використовував їх ніколи.

тепер що до "руку на бланку" - що Ви бачите в цьому поганого?
наприклад Дайва в одному з промороликив пишалась тим що матеріал мультів такий що передає все що б Ви могли відчути тримаючи руку на бланку. Я в цьому не бачу нічого поганого (відчувати по бланку). Що до по "кінчику" то як це робити вночі? В мене наприклад з зором м'яко кажучи не дуже і мені дуже важко по кінчику відстежувати. З віком у людей зір не покращується то ви пропонуєте всім кому більше ніж ХХ років не рибалити? Як на мене то відстеження по кінчику більше придатне до м'ясних комплектів через те що в м'ясі немає тих "датчиків" які є і присутні при мультовому комплекті.
В першу чергу повинно бути зручно і від риболовлі треба отримувати задоволення та добре відчувати снасть.
Сперечатись не варто з того хто обрав який засіб відчути проводку, поведінку приманки чи покльовку. Мати в свому арсеналі розуміння на декілька вариантів ловлі необхідно бо немає ідеального засобу і всі мають якісь недоліки.
zDIOz зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
Andron (07.01.2015), SCH (07.01.2015), slon55 (07.01.2015), Z_SouL (08.01.2015), Косячок (07.01.2015), Тиггон (07.01.2015)