Перегляд одного допису
Старий 26.04.2014, 15:11   #1710
Ajax
 
Аватар для Ajax
 
Реєстрація: 11.05.2009
Звідки Ви: г. Киев
Дописи: 737
Сказал(а) спасибо: 1.398
Поблагодарили 2.699 раз(а) в 122 сообщениях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Ароматизатори краще вносити по черзі у готовий прикорм. Зразу варто відслідковувати статистику. Після наповнення "бази данних", котра більш-менш пов"яже місце ловлі, склад улову та прилову а також гідрологічні і погодні умови - можна починати експериментувати з комбінаціями. Потім всі отримані результати оформити у вигляді таблиці і викласти тут - багато рибалок Вам будуть дуже вдячні.
Простіший шлях - перечитати цю тему і три-чотири тонни літератури в інтернеті. Але небезпека цього шляху в тому, що Ви можете стати "інтернет-рибалкою".
П.С. З загально прийнятих тернденцій можу пригадати таке - в холодну воду короп і біла риба взагалі віддають перевагу "білковим" ароматам - мотиль, молюски, креветка, риба. У теплу пору року міняють смак, більше вподобляють фрукти і "кондитер" - полуниця, мед, банан, скопекс (печенька), шоколад, карамель.
Найстійкіші пари "аромат-риба" (принаймні у мене) це полуниця-густіра, креветка-короп, сир-лящ, шоколад-лящ і карамель-лящ. Маю на увазі, що застосування того чи іншого ароматизатора призводило до суттєвої зміни складу улову.
Толя, спасибо. Как по мне это готовая дисертация.
Ajax зараз на форумі